Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyibe kerül egy abortusz?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyibe kerül egy abortusz?

Figyelt kérdés
2011. aug. 23. 20:33
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

"Szerintem semmivel nem több egy pár hetes magzat, mint a spermium és a petesejt külön... "

Ezek szerint minden ember több százezer magzatot pusztít el hetente, úgy, hogy közben nem is él nemi életet, mindezt azért, mert a logikád szerint semmi különbség egy magzat és a spermium+petesejt között. Mondd csak, te tényleg így születtél, vagy csak baleset ért?

2011. aug. 23. 22:05
 12/23 anonim ***** válasza:
88%

Figyelj, látom, hogy te abortuszellenes vagy, oké. Engem nem izgat. Menj, és konzultálj a pápával, vagy tudom is én. Engem biztos nem fogsz meggyőzni arról, hogy ez gyilkosság, pusztítás, stb. Szerintem a kérdezőt sem.

Ha valaki nem akar egy gyereket, de valami probléma történt (tudod, semelyik fogamzásgátló módszer nem 100%-os), akkor ez az egyetlen út. Még egyszer leírom, jobb a "szülőknek" is, és valószínűleg a gyereknek sem lenne jobb, ha megszületne. Tudom, hogy ez egy nehéz döntés, és elég szar dolog, de meg kell hozni. Szerintem te sem vállalnád nevetve a gyereket, mondván, hogy "becsúszott".

2011. aug. 23. 22:10
 13/23 anonim ***** válasza:

"Szerintem egy gumi olcsóbb lett volna"

Honnan tudod, hogy nem használtak? Lehet, hogy kiszakadt és nem vették észre.

2011. aug. 23. 22:10
 14/23 anonim ***** válasza:
75% - majd szólj, ha terhes leszel, vagy a párod. Egy jó hasbarúgás után majd én is ezt mondom, hogy győzzél meg, hogy ez gyilkosság volt, mert amúgy nem tekintem annak.
2011. aug. 23. 22:13
 15/23 anonim ***** válasza:
Figyelj, ezt kár ragozni. Te hasbarúgásról beszélsz, ami - tudtommal - nem egy módszer az abortuszra. És erre építed fel a kis erkölcsi váradat. Majd ha képes leszel értelmezni, amiket leírtam, akkor van miről beszélni. (Bár akkor sincs semmi értelme - ez nem egy fórum arról, hogy az abortusz mennyire elfogadható.)
2011. aug. 23. 22:17
 16/23 anonim ***** válasza:
60%
Értelmeztem amit leírtál, szerinted egy magzatot megölni nem gyilkosság, de ha a saját terhességedről lenne szó, lefogadom másképp állna a szitu. Te beszélsz itt álszenteskedésről... Na jóéjt.
2011. aug. 23. 22:19
 17/23 anonim ***** válasza:
hány éves vagy? annak aki meg úgy gondolja csak sejt,az anyukája vajon miért nem így gondolkodott??aki szexel vállalja a felelősséget is a következménykért,védekezés mellett is ott van az esély 1-2% a teherbeesésre,nem akármiért nem kell 13-17 éveseknek szexelni,csak hát mindig jobban tudják...
2011. aug. 23. 22:52
 18/23 anonim ***** válasza:
64%

Nevetségesek vagytok...

Azzal, hogy valaki szexel, még nem vállal gyereket. Vállalja azt a minimális kockázatot, hogy terhes lehet, de nem köteles azt a gyereket megtartani. Erre van az abortusz.

Keveritek a szezont a fazonnal. Ha valakit hasbarúgnak, tehát egy külső erő elpusztítja a magzatot, az egészen más kérdés, mint hogy a szülők úgy döntenek, hogy ők elpusztítják.

"annak aki meg úgy gondolja csak sejt,az anyukája vajon miért nem így gondolkodott??"

Ez meg már a csúcs. Mondjuk azért, mert ő - és most kapaszkodj meg - akarta azt a gyereket. Aki meg véletlenül teherbe esik, nem feltétlenül akarja.

Amúgy sem igazán értem, miért kell ebből ideológiai vitát csinálni... De kénytelen vagyok elfogadni, itt a gyakorin mindig van olyan illető, aki előadja az erkölcscsőszt, és trollkodik egy tökéletesen egyszerű kérdésnél, mert unatkozik otthon.

2011. aug. 23. 23:14
 19/23 anonim ***** válasza:
nem tudhatod akarta-e,nem tudom mit csinálnál ilyen helyzetben ilyenkor mindenkinek marha nagy a szája,attól nem erkölcscsősz hogy valaki nem öli meg a gyerekét,képzeld,nem baj menj csak abortuszra legalább nem szaporodik az ilyen gondolkodású ember
2011. aug. 23. 23:18
 20/23 anonim ***** válasza:

"nem tudhatod akarta-e"

Már hogy ne tudnám, amikor egy ilyen kérdést tesz fel?

Ja, lehet, hogy a kérdés csak elméleti. Akkor meg aztán végképp nincs szükség az ilyen beszólásokra.

"attól nem erkölcscsősz hogy valaki nem öli meg a gyerekét"

Pontosan, akkor nem! Mondtam én ilyet?

Attól viszont már az lesz, hogy nincs jobb időtöltése, mint idejönni egy egyszerű kérdéshez, és osztani az észt. Még ha az lett volna a kérdés, hogy mit gondoltok az abortuszról... Na de így, ne már.

"legalább nem szaporodik az ilyen gondolkodású ember"

Gratulálok, megint egy ilyen önérzetes beszólás, de ha te jobban érzed magad tőle, akkor nyugodtan írj még ilyeneket. Rólam lepereg, és jót röhögök, ma már sokadszor, mert a gyakorin állandóan ez megy.

2011. aug. 23. 23:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!