Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem válaszol semmit mikor kérdem jön-e bulizni?
Figyelt kérdés
facebook-on egy csajt akárhányszór megkérdek jön-e bulizni nem ír semmit akár órákig de ha mást kérdezzek válaszol, mi van vele???
:O ilyet még nem lőttem...
2011. aug. 23. 10:36
1/7 anonim válasza:
..elméletileg hallgatás beleegyezés.... de kitudja
2/7 A kérdező kommentje:
4 és fél óra múlva a válasz a következő: "Nem hiszem hogy megyek"
Én viszont tudom hogy az ilyen választól a falnak megyek...
2011. aug. 23. 10:41
3/7 anonim válasza:
Tök nyilvánvaló, hogy nem akar veled elmenni, de megbántani sem akar. Eddig nem esett még le? Ha megint azt mondja majd, hogy nem, csak mondd meg neki, hogy akkor szóljon ha mégis, és ne zaklasd többet.
4/7 anonim válasza:
Elég egyértelmű, nem akar bulizni, vagy veled nem akar bulizni.
6/7 anonim válasza:
akko komplikáljad a dolgokat: kezdj beszlgetni vele és finoman utalj rá h mit csinál a buli napján és h mi lenne ha eljönne.
7/7 anonim válasza:
Tök egyértelmű, hogy nem akar elmenni (lehet, hogy veled van a baja, de az sem kizárt, hogy eleve nem menne), de megbántani se akar, ezért inkább kussol, abban a reményben, hogy leesik neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!