Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok ti mennyire bírjátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti mennyire bírjátok az alkoholt?

Figyelt kérdés

Ha sokat isztok emlékeztek még arra, hogy van barátotok?

A barátnőm alig iszik és ez annyiban zavar, hogyha valahol mégis inna (buli, társaság stb) akkor nem biztos, hogy ismerné a határait. Eléggé féltem. A barátnőm előtt azért rendesen ott voltam az éjszakában és sajnos nagyon sok lányt láttam akik alapból tök normálisak kedvesek, aranyosak ki se néznéd belőlük, de egy kis italozás után elmennek az első jobb szövegű palival. Ezt csak kétféleképpen lehet elkerülni nagyon nagy piás a lány, vagy nem iszik , de szerintem olyan nincs, hogy egyszer sem próbálja ki milyen inni, illetve hogy nem lehet rábeszélni.

2011. aug. 23. 08:19
1 2
 11/14 napietus ***** válasza:
én nem nagyon bírom, meg nem is nagyon szeretem, emellett ismerem a saját befogadóképességem határait. nyilván a barátnőd is, ha felnőtt ember.
2011. aug. 25. 11:14
 12/14 anonim ***** válasza:
kicsit talán még túl jól is XD
2011. aug. 25. 11:42
 13/14 anonim ***** válasza:

Eddig még általában csak úgy rúgtam be, hogy ott volt velem a párom is, és sosem csináltam még ilyesmit részegen.

20/L

2011. aug. 25. 12:11
 14/14 anonim ***** válasza:

én például nem féltem a csajom,mert az a lány még alkoholt nem ivott..soha:)..és ezt nem is értem meg,mert azért kiprobálhatna vmi laza piát,persze nem berugásig...de mondtam is már neki,h azért megkostolhatna vmit,de ö erössen NEM-ezik!!

és szerintem nem biztos h a te csajod ojan lesz mint az emlitett hölgy személyek..:D

2011. aug. 25. 12:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!