Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok ti mennyire bírjátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti mennyire bírjátok az alkoholt?

Figyelt kérdés

Ha sokat isztok emlékeztek még arra, hogy van barátotok?

A barátnőm alig iszik és ez annyiban zavar, hogyha valahol mégis inna (buli, társaság stb) akkor nem biztos, hogy ismerné a határait. Eléggé féltem. A barátnőm előtt azért rendesen ott voltam az éjszakában és sajnos nagyon sok lányt láttam akik alapból tök normálisak kedvesek, aranyosak ki se néznéd belőlük, de egy kis italozás után elmennek az első jobb szövegű palival. Ezt csak kétféleképpen lehet elkerülni nagyon nagy piás a lány, vagy nem iszik , de szerintem olyan nincs, hogy egyszer sem próbálja ki milyen inni, illetve hogy nem lehet rábeszélni.

2011. aug. 23. 08:19
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok lány, de sajnos nagyon jól bírom. :( kétszer, háromszor annyiba kerül berúgnom, mint másnak. Nem is nagyon szoktam mostanában.
2011. aug. 23. 08:24
 2/14 anonim ***** válasza:

Jéééé az én kur*vám is sajna ilyen volt...

Bár annak az agyával egyéb más probléma is volt, rajta látszott. A normális csajok szerintem alapból olyanok, hogy ha nagyon nagyon nagyon ritkán be is rúgnak (mert egyébként nem hajlandóak rá) akkor is inkább azzal foglalkoznak h. "jajj istenem nézzétek részeg vagyok" szóval ha olyan a barátnőd, akkor nincs nagyon okod aggódni, de egy közös berúgással minden kideríthető :)

2011. aug. 23. 08:26
 3/14 anonim ***** válasza:

Én, ha iszom olyan baráti körben teszem ahol ilyen nem fordulhat elő! Olyanokkal akiknek nincs szükségük egy részeg csajra, mert alapból képtelenek felszedni egyet mégha csak dugni is. Ez az egyik.

A másik, hogyha valaki mégis nyilváos tömegszórakozóhelyen szeretne inni először mérje fel a határait, hogy mennyi az ameddig még megvan a józan ítélőképessége. Nekem tisztán 2deci közepes pia, szódával pl: bor az 4-5 deci.

Ha mégis valamilyen úton sok emberrel bulizom (ilyen nem fordult elő, csak 1x egy esküvőn voltam ahol sokan voltunk) akkor vagy nem iszom, ha izsom akkor is tudom hol a határ.

Bár én ahogy észrevettem magamon nem tudnának elcsalni, tehát önszántamból nem mennék el senkivel, esetleg ha visznek. Nem tudnak annyit belémönteni, hogy ne tudjak döntést hozni ilyesmikkel kapcsolatban.

Különdben is. Enni, enni, enni kell így nem üt nagyot!

22/N

2011. aug. 23. 08:27
 4/14 anonim ***** válasza:
Én is olyan vagyok, mint a barátnőd azt hiszem:D 18 éves vagyok de még életemben nem voltam részeg, nem is vágyom rá. Nekem is van barátom, és éppen ezért sose iszok annyit, hogy bármiféle hülyeséget csináljak. Sztem egy görbe estéért nem éri meg megkockáztatni a kapcsolatot:) 18/L
2011. aug. 23. 08:36
 5/14 anonim ***** válasza:
Még nem voltam részeg, mert csak nemrégtől kezdtem el kijárni ilyen helyekre, de szerintem elég rosszul birom. Egy doboz sör után remegni kezdek, kettő után már a fejemben van, de amúgy nem befolyásol. :D
2011. aug. 23. 08:39
 6/14 anonim ***** válasza:

én egyszer ittam egy nagyon pici kortyot apám söréből

na azóta nagy ívből kerülök az összes alkoholt xD

amúgy azt nem is értem,miért jó az valakinek hogy leissza magát,aztán másnap kihánnya a belét is ráadásul majd' szétmegy a feje :SS

../L

2011. aug. 23. 08:55
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Sosem iszom. Utálom az alkohol ízét, tehát képtelenség engem leitatni, mert nem vagyok hajlandó a számba venni :D Esetleg az ilyen gyümölcsleves koktélokból tudok maximum 2-őt meginni (utána abban is elkezdem érezni az alkoholt), attól meg nem lehet berúgni. Büszke vagyok rá, hogy sosem voltam berúgva, sőt még becsiccsentve sem. A bulikban (ha megyek, az is csak max. házibuli), én vagyok a segítő angyal, aki segít tartani a hajad, amíg hánysz, vagy lefektet, ha kell :D

19/L

2011. aug. 23. 09:26
 8/14 anonim ***** válasza:
46%
Szoktam inni, én a vodkát szeretem (nem leszek másnapos, és nem leszek tőle aznap sem rosszul), van hogy szoktam mellé egy kis sört vagy pezsit is inni, szeretem, ahogy felpörget. Most nincs barátom, de így sem szoktam hagyni senkinek, hogy lesmároljon, agyon tapizzon, mert tudom, hogy olyankor nem teljesen vagyok önmagam, így is jól el lehet lenni a fiúkkal; dumálunk, elszívunk egy cigit, táncolunk, de ezekben semmi rossz sincs, csak jól elvagyunk. Nyilván ilyenkor fel erősödik az emberben a szexuális vágy, de szerintem mindegy, hogy mennyit iszol, tudod kontrollálni, ha akarod; ha nem akarod, akkor pedig egy sör után is megtetted volna ugyanazt. 19L
2011. aug. 23. 13:19
 9/14 anonim ***** válasza:
Én lány létemre jól bírom az alkoholt és szeretem is. Barátom van de általában együtt iszunk így nem lehet baj, nélküle sosem iszok, mert tudom hogy ha nincs velem a határok kicsit elhalványulnak és akaratom ellenére előfordulhat hogy butaságot csinálok, olyant amit másnap megbánok és akár a kapcsolatunk is tönkremehet.:)
2011. aug. 23. 14:38
 10/14 anonim ***** válasza:
66%

A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 08:26

Miért aki már pl iszik vagy 2 hetente az nem normális???mármint arra gondolok hogy buli előtt pl.

A nők is ugyanazt megtehetik amit a férfi. Vagy mi nem vagyunk ugyanolyan emberek??? pff

L19

2011. aug. 23. 17:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!