Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van olyan sok páva fiú?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van olyan sok páva fiú?

Figyelt kérdés
2011. aug. 21. 22:43
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
51%

Mert van rá igény. Nekem nőként bejönnek, nagyon dekoratívak. A másfajtákra immúnis vagyok, sétálhat előttem 10 is akár, (úgy értem az "igazinak" nevezett nagydarab, izmos, szőrös férfira, egyszerűen nem vonzódom hozzá).

Nekem nem "divatmajom" a "páwa"- csak tetszetős, dekoratív, ápolt, csinos. :)

2012. aug. 16. 14:03
 32/35 anonim ***** válasza:
41%

Kis kiegészítés: kérdező, azt írod korosztályod 90%-a ilyen. Van csajuk? Szerintem igen.

Hol lesznek 25 évesen? Kiábrándítalak benneteket, nem lesznek b.zik. Épp olyan sikerrel fognak csajozni.

Gazdag pasit szednek fel? Nem. Esetleg gazdag nőt (egyre több van, aki szeret maga mellett egy "divatfiút").

Másrészt is különbözünk kérdező, nekem pl. semmi szükségem arra, hogy megvédjenek. Egyrészt, meg tudom védeni magam.

De: ugyan mitől-kitől? :)

Az meg főleg fura, hogy kihangsúlyozod a borotválatlan lábat-hónaljat, de legyen.. egyeseknek még a szakállas pasik is bejönnek. :/

Nem beleszólni akarok én! :)

2012. aug. 16. 14:08
 33/35 anonim ***** válasza:

"Ez ma trend, mivel a lányok többsége "pláza cica" ezért a srácok is olyan irányba módosulnak hogy felkeltsék az ilyen lányok érdeklődését és vonzalmát.

Voálá és így lettek a "pávafiúk"!!!! :D"

Aha. :D Sem én, sem a barátnőim nem plázacicák, mégis a "páwákat" kedveljük.

Idelinkelem, kb. milyen stílust képviselünk- ha ez nektek cicababás, gratulálok. :)

[link]

[link]

[link]

[link]

Kb. csak a stílus miatt. :)

2012. aug. 16. 14:16
 34/35 rostas martin ***** válasza:
thank you america
2013. nov. 24. 20:37
 35/35 anonim válasza:
ugy hívják őket hogy hosszú faxú lányok :DD
2013. dec. 12. 22:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!