Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van olyan sok páva fiú?
Figyelt kérdés
2011. aug. 21. 22:43
21/35 A kérdező kommentje:
nem tudom... viszont a z a baj, hogy a legtöbb pláza cica pávákat vonz és fordítva... vagyis sok pláza cica & páva párt ismerek..
2011. aug. 22. 20:08
22/35 Solarian válasza:
Előző előtti: búzák lesznek(ja bocs már azok), szal ők is felszednek egy pénzes pasit.
23/35 anonim válasza:
azért van sok páva fiú mert a pávák kihalnának nélkülük ennyire sz*r vagy biológiából? az oroszlánok is kihalnának ha nem lennének oroszlán fiúk....
24/35 anonim válasza:
utolsó te valamit nagyon félre értelmeztél.. :'D
egyébként már nekem is elegem van belőlük.. sikerült kifognom egy olyan sulit ahol a diákok 99.9%-a páwa/plázacica..
16/l
25/35 anonim válasza:
ezeknek én szerevzék egy jó kis edző és katona tábort!!
26/35 anonim válasza:
te láttál már fiút másfél méteres színes faroktollal csőrrel és egyéb finomságokkal?
Milyen anyagot szívsz?
27/35 anonim válasza:
Nem tudom de nagyon gusztustalanok. Nem szeretem ha valaki csak sodródik és ugyanolyan lesz mint a többi zombinépség. És ilyenkor elgondolkodom? Ezek tényleg nem látják, hogy röhejesek??? :S
28/35 anonim válasza:
Ez ma trend, mivel a lányok többsége "pláza cica" ezért a srácok is olyan irányba módosulnak hogy felkeltsék az ilyen lányok érdeklődését és vonzalmát.
Voálá és így lettek a "pávafiúk"!!!! :D
Én pont az ellenkező csoportot képviselem...(mármint nem páváskodok)nem is tapadnak rám a csajok.
Szerintem ennyi a dolog lényege.
22/F
29/35 anonim válasza:
Én meg mindig elegánsan öltözködök, márkás, elegáns karórákba járok... nem ilyen gumi szarokba, nem hosszúszárú cipőbe, hanem elegáns bőrcipőbe, és ki vagyok röhögve mert nem vagyok b@zi. 17f
30/35 anonim válasza:
én ezért ismerek olyan fiúkat akik nem pávák!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!