Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az egyik barátom 25 éves és szűz s mar nem tudunk rajta segíteni lelki ügyekben, mivel egyre jobban befordul önmagába! Mit tegyünk? 18F
Figyelt kérdés
A helyzet a következő! Egy igen jó barátom egyre inkább magába fordul, mert még nem volt csaja :( Nagyon sajnáljuk szegénykét, mivel igen értelmes srác, kedves, a jegyei mindig is 4 es vagy 5 ös körüliek voltak, de ugye a jegyekkel nem lehet nőt hódítani! :( Mar volt pszichológusa is, tudtommal eddig 4, de ez csak jót tett neki Hiába visszük társaságba, ez nem segít, sőt, nagyon sokszor beégett :( Egyre reménytelenebb a dolog Nem hajlandó (nagyon helyes szerintem) prostituálttal elveszíteni, sem buliban mindenféle hagy ne nevezzem milyen növel! Hogyan tudnánk segíteni neki? Nagyon szeretne mar egy nőt!2011. aug. 21. 22:21
21/28 anonim válasza:
ez a külömbség, igen a nők és férfiak között, már év századok óta:) de most ne menjünk bele a történelembe mélyebben, ez van, ez az igazság:)
22/28 anonim válasza:
amúgy hééé, rosszul értelmezted. én személyszerint 18/L, nem várom el, hogy a pasim mindig végig hallgassa a rinyálásaim:)) s én is megszoktam hallgatni nagyon érthetően az ő gyengeségeit, sírásait, ha kicsit mélyebb a kapcsolatunk, de első benyomás, ha úgy ismerek meg egy pasit, mint mindig érzékeny befelé fordulós, gyenge ember, nem vágyom vele kapcsolatra, és sokan így vannak:D s nem csak a nők, hanem a férfiak is:)
23/28 anonim válasza:
Hali! Regisztráljon egy társkeresőn.....Hátha talál vmi normál csajt magának!:)
24/28 anonim válasza:
már nem azért, de nem értem mit problémázik a bulis dugásokon meg a prostikon, feltalálták a kotont... ha így áll hozzá meg is érdemli!!!! mondogassátok neki, hogy "NE LEGYÉL FATÖKŰ B*ZD+" mire vár? a királykisasszonyra fehér pónin?? vagy mi?? pffff
25/28 anonim válasza:
Hát sokunk küzd ilyen próblémával.Izgulunk, elvörösödünk...görcsölünk, nem tudunk lazák lenni.Én most már ott tartok, hogy odamegyek,előadom röviden a mondokát és várom a reakciót...ez is gáz... a legjobb mindig a "leszarokmindent" hozzáállás és ez ritkán jön össze.Utoljára odamentem egy lányhoz és kicsit feszülten elmondtam, hogy szimpatikus...elutasitás volt de legközelebb mikor találkoztam vele már mintha kicseréltek tök laza tudtam lenni vele...szoval szoktatnia kell az embernek magát a nőkhöz, minnél több kommunikálás velük, a végén már szinte rutin a viccelődés,flörtölés velük és igy eltünik a feszengés is.
26/28 anonim válasza:
Talán segítene,ha eleinte nem ismerkedés céljából menne oda a lányokhoz.Ha elhatározná,hogy naponta mondjuk 3 lányt megszólít valamilyen ürüggyel (pl.hogy kell eljutni a-ból b-be,vagy merre van egy bankautomata,éjjelnappali bolt stb).Szerintem utána könnyebben tudna 'élesben' is beszélgetni a lányokkal,és egyre gördülékenyebben menne a dolog.
21/L
27/28 anonim válasza:
Mégha megoldás lenne a bulin való becsajózás, nem tudom honnat veszik egyesek, hogy ott könnyebb mint utcán vagy bárhol.Rengetegszer voltam bulizni, a k*rvás csajok is csak vágták az arcokat, mintha többek lennének nálam...megjátszani meg nem tudtam magam...a könnyelmü csajok is csak a menő pasikkal mennek lakásra.
28/28 anonim válasza:
itassátok le mint a szemét és vegyetek neki egy prostit a tudta nélkül. vagy pedig ha ezt nem akarjátok mondjátok azt hogy lefeküdt egy csajjal csak nem emlékszik rá. nyugodtan beavathattok egy csajt is sztem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!