Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az egyik barátom 25 éves és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az egyik barátom 25 éves és szűz s mar nem tudunk rajta segíteni lelki ügyekben, mivel egyre jobban befordul önmagába! Mit tegyünk? 18F

Figyelt kérdés
A helyzet a következő! Egy igen jó barátom egyre inkább magába fordul, mert még nem volt csaja :( Nagyon sajnáljuk szegénykét, mivel igen értelmes srác, kedves, a jegyei mindig is 4 es vagy 5 ös körüliek voltak, de ugye a jegyekkel nem lehet nőt hódítani! :( Mar volt pszichológusa is, tudtommal eddig 4, de ez csak jót tett neki Hiába visszük társaságba, ez nem segít, sőt, nagyon sokszor beégett :( Egyre reménytelenebb a dolog Nem hajlandó (nagyon helyes szerintem) prostituálttal elveszíteni, sem buliban mindenféle hagy ne nevezzem milyen növel! Hogyan tudnánk segíteni neki? Nagyon szeretne mar egy nőt!
2011. aug. 21. 22:21
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
Mármint nem úgy értem, hogy részegedjetek le,de 1-2 pohár pezsgőt nyugodtan megihattok.
2011. aug. 21. 22:36
 12/28 anonim ***** válasza:

én is ilyen vagyok(majdnem)

ősszel leszek 25,nem volt nőm, pszihonál még nem voltam qrvához én se mennék(amúgy házhoz sose hívjatok mert a strici felírja a címet és akkor már az ő területükhöz tartozto.rátok sóznak nőket ha nem is szeretnél..ez már az alvilág).buliban azért elveszíteném annyira már vagyok kiéhezett

ja még egy fontos különbség:jelenleg a Fradi újabb veresége még mindig nagyobb lelki traumát jelent annál hogy nincs nőm

2011. aug. 21. 22:38
 13/28 anonim ***** válasza:

Egyszerű probléma három kulcsszavas megoldással:

1-pia

2-több liter

2011. aug. 21. 22:40
 14/28 A kérdező kommentje:
Sajnos még az ital sem oldotta fel, ez nem megoldás nála! :,( Csak rosszabb lett a helyzet! (Az italtól indulatos lesz)
2011. aug. 21. 22:53
 15/28 kuktaberci ***** válasza:

25 évesen már a karierren kéne kattognia az agyának, ha már a nőkkel nem volt szerencséje. Ha egy rakás pénzt már felhalmozott volna a sok 5ösével ragadnának rá a nők.

Érdembeli tanácsot most nem tudok adni.

2011. aug. 21. 22:53
 16/28 anonim ***** válasza:
kuktaberci (L) most érdembeli tanácsot nem tud adni :D
2011. aug. 21. 22:56
 17/28 anonim ***** válasza:

Ha 4 pszichologust elfogyasztott mar, akkor lassan illene valami haladast mutatnia onbizalomugyileg... de ezt most hagyjuk!

Egyebkent meg ha igazabol jol nez ki, ertelmes es kedves is, akkor nincs tul nagy baj, hiszen a kommunikacio es a tarsas erintkezes alapveto modszerei tanulhatok: akar megprobalhatnatok azt is, hogy helyzetgyakorlatokat csinaltok, amik soran kicsit hozzaszokhat, hogyan kell az ilyen szituaciokat kezelni! Szervezd be a baratnodet, vagy kerj meg ismeros csajokat, akik segithetnenek eljatszani kulonbozo ismerkedesi szituaciokat es a gyakorlas soran oldodhat a szorongasa... aztan mehet minden elesben!

2011. aug. 21. 23:19
 18/28 anonim ***** válasza:
18/L kb ilyen pasival ismerkedtem meg egyszer, és meg van a magam véleménye az ilyenről. ő sem volt csúf úgy alapból, de az elkeseredettsége, önbizalomhiánya visszataszítóvá tette a szememben. szerintem már nem is igazán számít az, ha jóképű, ha képtelen összeszedni magát, csak sajnáltassa magát, semmit nem ér el azzal, ha befelé fordul, ha igazán szeretne egy nőt, akkor szedje össze magát, magyarázzátok el neki határozottan, hogy ne legyen már egy reményvesztett hülye:) semmi oka az önbizalom hiányra, ha csomó idióta betud csajozni, ő miért nem?
2011. aug. 22. 00:17
 19/28 anonim ***** válasza:

Az hogy egy "csomó idióta" összejön egy rakás minősíthetetlen nőszeméllyel, az nem tudom miért vigasztalná őt. Sosem értettem ezt a fajta párhuzamot, mikor példálóznak hogy nézd azt a hülyét még neki is van nője. Az lehet de arra már nem tér ki a sztori általában hogy milyen is az a nő. Egyenlőre én sem találtam még olyat akiért megérte volna összetörni magam, ennyi felszínes szélkakast aki együtt fordul a médiaszéllel, még nem láttam.

34 ffi

2011. aug. 22. 09:12
 20/28 anonim ***** válasza:

"szerintem már nem is igazán számít az, ha jóképű, ha képtelen összeszedni magát, csak sajnáltassa magát, semmit nem ér el azzal, ha befelé fordul, ha igazán szeretne egy nőt, akkor szedje össze magát,"

JA persze, egy férfinek nem lehetnek érzései, bezzeg a ti kib*szott rinyálásaitokat végig kell hallgatni, mert akkor mi vagyunk az érzéketlenek.

2011. aug. 22. 13:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!