Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lanyok! Ha tetszik nektek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok! Ha tetszik nektek egy fiu akkor engeditek h tapizzon? Es hol?

Figyelt kérdés
2011. aug. 21. 17:07
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
96%
Hát ismerkedésnél nálam tabu a mell, a segg és persze a... :D
2011. aug. 21. 18:56
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Ismerkedésnél oké, ha megfogja a vállamat, vagy a karomat, esetleg átölel stb, de a mell, fenék, és a nemi szervem tabu. Ismerkedés után, ha egy párt alkotunk nyílvános helyen szintén tabu a nemi szerv és a mell, talán a fenék még oké ha egyszer-egyszer lecsúszik a keze a derekamról, de nem folyamatosan :)

16/L

2011. aug. 21. 19:33
 13/16 anonim ***** válasza:
25%
Engem ismerkedesnel probalt egyszer egy ferfi fogdosni: megfogta jobb oldalt a derekamat, de en eltoltam magamtol, illetve a karjaimat kezdte el maszirozgatni, amit szinten nem hagytam. Ezzel azt ertem el, hogy honapok ota csak bamul a srac, de mar nem jon oda hozzam.
2011. aug. 23. 14:33
 14/16 anonim ***** válasza:

Előttem szóló: te még mindig itt tartassz... már 2 ilyen kérdést olvastam és még itt is ezt hajtod? Megfogta a jobb derekadat, ÉS???? belehaltál???? Minek hagytad utána ott??????

Kérdésre válaszolva: 2 vel feljebb a 16 éves csajjal értek egyet!!!!

2011. aug. 23. 14:38
 15/16 anonim ***** válasza:
te elmebeteg vagy :D Ha a barátomról van szó akkor ő fogdoshat ha kettesbe vagyunk. utcán bunkóság. és ha nem a barátom taperol azt úgy pofánverem h nem áll meg a lábán. és az ismerkedésnél egy ki az a bunkó paraszt aki fogdosna egy csajt? -.- ez annyira evidens amúgy de mind1.....
2011. aug. 23. 15:00
 16/16 anonim ***** válasza:

Egyszer holdudvarba egy jóképű férfivel dumálgattam,nagyon jófej is volt.Az egyetlen tapiszerűség,az volt,hogy kicsit megfogta a hasam,illetve kb simogatta a hasam.Nem szóltam neki,végülis jót tett az egómnak.

De ha valaki megfogná csak úgy a fenekem,és nagyon unszimpatikus lenne,akkor szólnék.

Nyílván akivel ismerkedek az biztos szimpatikus is,tehát ha ínyemre van egy kis simogatás belefér.De ne a fenekem és ne a mellem simogassa.

2011. aug. 23. 15:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!