Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányos anyukák! Hány éves kortól engeditek a lányotoknak, hogy tangát hordjon?
Jézusom!!!
Megszóltak érte? Hát -nem akarlak megsérteni,esküszöm- de hülye vagy,hogy ezzel foglalkoztál!
Én 21 éves vagyok, és hol tangát hordok,hol franciát,hol pedig "mamibugyit"... és a kutyát nem érdekli szerintem. Próbálna meg valaki beszólni érte. Bár, nem is nagyon látszik át, ez tény.
Anyuka: szerintem kössetek kompromisszumot ha nagyon vágyik már rá a lány. Legyen neki csak vagy 1-3 darab, és ha már váltani akar akkor hordjon franciát,az is olyan kis csajos:)
8ik vagy gimitól amúgy már belefér:)
Ebben a korban nem az egészség a fontos, hanem a csoportszellem és a divat. Nekem is ciki volt emlékszem, amikor pl tesin öltöztünk át, és nem tanga volt rajtam, kegyetlenek a gyerekek.:) Anya nem szólt bele ilyesmibe, aztán kb pár év után rájöttem, hogy bolond vagyok én, hogy olyat hordok, ami nem is egészséges meg kényelmetlen is, szóval azóta max csak ha tényleg a ruha azt kívánja, akkor veszek fel. Szerintem magyarázd el neki, hogy miért nem értesz vele egyet, de ha már gimis és szeretné, akkor hagyd rá, ha neki ez kell, majd később lehet rájön mégse akkora buli.:)
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!