Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, akik ugy gondoljátok, a külsőtök miatt nincs barátnőtök. Szeretnétek egy kis bátorítást?
Figyelt kérdés
Egy barátnőm lagzijában voltam néhány hete. A lány nagyon de nagyon boldog a mostanra már férjévé vált férfival. Először, amikor össze akarták őt hozni vele a közös barátok, ő előzőleg látta képről a pasit, és egyáltalán nem tetszett neki, nem akarta megismerni sem. Aztán egy buliban találkoztak (hát igen, összehoztuk az a bulit :)), megismerkedtek és a barátnőm teljesen belezúgott ott, akkor az első találkozáson. 8 hónapot jártak házasság előtt. A barátnőm azt mondta, hogy már akkor, az első találkozáskor tudta ő az igazi a számára. Most is ugy gondolja. Annyit a pasiról, h kb átlagos (nekem pl nem jönne be, de ahogy írtan, barétnőm sem akarta még csak megismerni sem), viszont nyílt személyiség, gyorsan barátkozik, tud vicces lenni, okos, van képe a jövőt tekintve, dolgozik is. Egy olyan ember, aki megbízható és rendes. A barátnőm pedig igencsak jól néz ki, akármelyik buliban megjelent, mindig tapadtak rá a pasik. De ő is nagyon rendes lány, nem beképzelt egyáltalán, pedig lehetne mert volna mire. Dolgozik is, otthon is, tudja vezetni a háztartást, kertet rendezni, e mellett dolgozik is... Mindketten 20 felett vannak. Csak azért írtam ezt le, hogy lássátok, a külső valóban nem minden!2011. aug. 21. 15:59
11/11 anonim válasza:
Ez egy nagyon szép történet, már ha igaz, de a nők akkor is ezerszer felszínesebbek.
Pl. ha egy srác szenved, hogy nincs barátnője, akkor egyből jönnek azok a válaszok, hogy mert neked bombanő kell, add lejjebb az igényeidet, elégedj meg egy csúnya lánnyal.
Fordított esetben viszont, ha azt javasolnák egy csajnak, hogy érd be egy átlagos - én nem csúnya - pasival, az illető vérig van sértve.
Megható és tanulságos történet, de a kb. annyira gyakori, mintha egyetlen emberbe kétszer csap bele a villám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!