Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan húzzam a férfi agyát kicsit?
régen összejártunk elég sokáig. aztán ő elment, de most újra felkeresett (gondolom a szex miatt) épp nekem sincs senkim így lehet belemegyek, de szeretném egy kicsit húzni az agyát előtte, hogy úgy érezze nem adom könnyen magam. nemsokára jön haza (külföldön van). ez idő alatt sms-ben, ritkán telefonon értekezünk.
Ötletek?
Fromoz, szerintem a ribanc nem ezt jelenti.
A kérdezőnek nincs párja, nem csal meg senkit. Ez nem ribanckodás.
Attól, hogy az ember nőnek született még nem kell zárdába vonulnia, ha nincs évekig kapcsolata.
Nincs semmi baj a kapcsolatotokkal,én is szeretem az érettebb férfiakat.
Úgy szórakozhatsz vele-ha még akarsz-hogy bizonytalannak tetteted magad,egyik nap kívánod a szexet másik nap nem.
Ha szexelni akar veled ne adj rögtön egyértelmű választ hanem ilyen"hát nem is tudom" "majd még meggondolom" "talán szeretném de nem biztos"stb.
Mondhatnád neki azt,hogy amíg külföldön volt udvarolt neked egy fiatalabb,jóképbb,izmosabb stb pasi aki egyébként sokkal jobb az ágyban,és most nem tudod hirtelen eldönteni melyiküket válaszd.
Ettől a legtöbb férfi meghülyül:D
Aztán ha úgy gondolod,hogy már eleget szenvedett hancúrozhattok.
Meg éreztetheted vele azt is,hogy csak megszánod,ez is hatásos:)))
Igazából neked kell tudnod meddig akarod alázni,csak ötleteket adtam.
Jó szórakozást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!