Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan húzzam a férfi agyát...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan húzzam a férfi agyát kicsit?

Figyelt kérdés

régen összejártunk elég sokáig. aztán ő elment, de most újra felkeresett (gondolom a szex miatt) épp nekem sincs senkim így lehet belemegyek, de szeretném egy kicsit húzni az agyát előtte, hogy úgy érezze nem adom könnyen magam. nemsokára jön haza (külföldön van). ez idő alatt sms-ben, ritkán telefonon értekezünk.

Ötletek?

2011. aug. 21. 15:42
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
Jóval fiatalabb vagy nála? Szabad tudni mennyi a korkülönbség köztetek?
2011. aug. 21. 15:51
 12/37 A kérdező kommentje:
valóban így első olvasatra nincs benne logika, de én mégis ezt szeretném. kicsit talán több volt mint szex kapcsolat. elég bonyolult volt, nem is részletezem mert nem az a lényeg
2011. aug. 21. 15:51
 13/37 anonim ***** válasza:

Ráadásul azt írod idősebb is. Ha elege lesz a játékból te is veszítesz..

Egy idősebb már tudja milyen a jó szex.

2011. aug. 21. 15:52
 14/37 A kérdező kommentje:
19,5 év a különbség
2011. aug. 21. 15:52
 15/37 A kérdező kommentje:
jó volt a szex köztünk
2011. aug. 21. 15:53
 16/37 anonim ***** válasza:

Ja le is feküdtél már vele?

Akkor főleg nincs értelme húzni. Minek?

2011. aug. 21. 15:53
 17/37 anonim ***** válasza:
lol. te vagy 15 o 34?
2011. aug. 21. 15:54
 18/37 anonim ***** válasza:

"A kérdező kommentje:

nem csináltam még. olvasd már el figyelmesen. de most szeretném kicsit csinálni. ha meg otthagy az se gond. csak ő veszít. jóval fiatalabb vagyok nála"

Itt azt írtad, hogy nem csináltad még, most akkor hogy is van ez?:DDD

19/37 anonim ***** válasza:

"kicsit talán több volt mint szex kapcsolat"

Mi?És engem lehurrogsz hogy olvassam el figyelmesen?Dugtál vele régen és most is szeretnél.Mit értelmezek félre?Te csak azt akarod tudni ezzel a játszadozással hogy akarna e többet.Akkor vacsorázni vinne nem azt mondaná hogy na kislány egyik este dughatnánk.Ha idősebb akkor az első szivatásnál elhajózik és mást keres.

20/37 A kérdező kommentje:
22 vagyok
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!