Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan húzzam a férfi agyát kicsit?
Figyelt kérdés
régen összejártunk elég sokáig. aztán ő elment, de most újra felkeresett (gondolom a szex miatt) épp nekem sincs senkim így lehet belemegyek, de szeretném egy kicsit húzni az agyát előtte, hogy úgy érezze nem adom könnyen magam. nemsokára jön haza (külföldön van). ez idő alatt sms-ben, ritkán telefonon értekezünk.
Ötletek?
2011. aug. 21. 15:42
21/37 anonim válasza:
Most akarod bebizonyitani neki, hogy jó kislàny vagy, de hiszen màr ismeri minden porcikàdat. logikàtlan kitalàció.
22/37 A kérdező kommentje:
nem csináltam még azt arra értettem hogy nem húztam még az agyát
2011. aug. 21. 15:55
23/37 anonim válasza:
Én is 22 vagyok :)
Hol ismerted meg?
Továbbra is fenntartom, hogy nem érdemes játszadozni. Jó vele a szex,és már voltál is vele együtt.
Amúgy irigyellek is:)
24/37 anonim válasza:
egy kampóval benyúlsz az orrán, és lassan húzod kifelé az agyát, feltekered egy orsóra.. ilyesmi megoldás
25/37 A kérdező kommentje:
miért irigyelsz?
2011. aug. 21. 15:56
26/37 anonim válasza:
Láthatóan boldoggá is tesz a helyzet. Ezért :)
27/37 anonim válasza:
apád korabeli férfi agyát te ugyan nemigen fogod félrevezetni, kislány.
28/37 A kérdező kommentje:
mindegy. köszi az ötleteket...
ehelyett csak kioktatást kaptam.
2011. aug. 21. 15:59
29/37 anonim válasza:
Nem akarnak rosszat a válaszolók, csak arra próbáltak rávilágítani, hogy így elveszítheted.
30/37 anonim válasza:
szoval regen osszejartatok eleg sokaig....most 22 vagy, szoval tizenevesen 30asokkal dugsz. hat grat, de azert dugnalak en is :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!