Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! 3 Hónappal ezelőtt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! 3 Hónappal ezelőtt megismerkedtem egy arab fiúval és mindennap beszélünk és szerelmesek lettünk. Feleségül akar venni de ő nemtudja hogy én már nemvagyok szűz. Mitcsináljak?

Figyelt kérdés
2011. aug. 21. 13:28
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
80%
Szia nekem apám arab,és anyámat nem tartotta fogva nem adta el kecskéért és a nagy szüleim is jó emberek.Nem értem hogy miért ilyen raszisták az emberek,és hogy miért ilyen barm.ok hogy hallanak valamit és mindent elhisznek.Lehet h vannak kocsog.ok de magyarbn is van.És hogy a kérdésedre válaszoljak szerintem ha szeret akkor ez nem probléma,anyám sem volt szuz amikor megismerte apámat.
2013. márc. 2. 20:40
 32/40 anonim ***** válasza:
Jézusom,te élsz még?? :(
2013. szept. 11. 21:51
 33/40 anonim ***** válasza:
Szia! Nem tudjuk a sztori végét... Írd meg kedves kérdező, ha még fent vagy itt...
2014. jún. 7. 00:40
 34/40 anonim ***** válasza:
Mi lett a sztori vége?
2014. júl. 20. 10:51
 35/40 anonim ***** válasza:
Szerintetek él még?
2014. nov. 25. 20:24
 36/40 anonim ***** válasza:
74%

Én komolyan nem értem miért kell ennyire elítélni az arabokat. De komolyan nem értem. Mindenki csak azt látja ami a tv-be megy. Én nyilván nem azt mondom ,hogy nincsenek közöttük rosszak, mert persze, hogy vannak.

De keresztények között is vannak ám rosszak is, Őket mégsem látja senki rossznak.

De a muszlimok mindegyike pedofil, terrorista, hím-soviniszta. Ugyan már.

Van erre egy kiváló példám:

Az InTheSpot egyik adásában egy pakisztáni férfivel készítettek riportot. A férfi New Yorkba él. Őt idézem most: "Én nem értem ezt az egészet. Amikor egy Ali, Achmed, Abdullah elkövet valami szabálytalant, az egész világ az iszlámot szidja. De ha egy Stephan, Jason, Jack csínál valamit, mindenki csak legyint."

Gondolkozzanak el azok ezen, akiknek kell.

A másik kedvencem: sokan úgy alkotnak véleményt az arabokról, hogy életükbe nem voltak még arab/muszlim országba, de azért terroristák. Hát persze.

Onnan tudom ,ezt ennyire, hogy az UNESCO-nál dolgozom. Afganisztán kivételével minden muszlim többségű országba jártam már.

Ja és a férjem pakisztáni/arab/brit nem kicsit konyítok a témához.

2014. nov. 28. 21:54
 37/40 anonim ***** válasza:

Nekem szemelyes tapasztalatom van tobbel is.. sajnos.

Az egyikuk ismerosom nagyon kedves volt, bar kozelebbrol nem sikerult megismernem..

A masik pedig.. eletem legnagyobb hibaja!

Legyen eleg annyi, hogy hajon fogva rancigalt vissza csak mert nem kapta meg amit akart, vagy egy tolem kapott pofon utan o egy megnagyobb pofont adott.nekem lenduletbol! Annyira fajt, es feltem hogy beszaladtam a wcbe es ort sirtam, baratnom ugy jott utanam.

Ezek alapjan egy eletre kiundorodtam beloluk! Nem mondom, van koztuk normalis is, egyik ismerosom ferje arab, van ket szep gyerekuk nemrtorszagban elnek, a no felvette a vallast, kulturat, megvannak.. de en a tortentek miatt soha nem akarok veluk ismerkedni, felnek.

2014. dec. 2. 12:24
 38/40 anonim ***** válasza:
Mi történt végül? Hozzá mentél?
2017. máj. 17. 22:02
 39/40 anonim ***** válasza:
Mi lett? De eltűnt a kérdező .
2019. okt. 5. 15:58
 40/40 anonim válasza:
Mi történt?
2020. jan. 2. 19:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!