Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! 3 Hónappal ezelőtt megismerkedtem egy arab fiúval és mindennap beszélünk és szerelmesek lettünk. Feleségül akar venni de ő nemtudja hogy én már nemvagyok szűz. Mitcsináljak?
és már voltak a hagyd el, felejtsd el, blabla idétlen jajveszékelő szövegek, de a házassággal tényleg még várj!!! szép, hogy szereted, de nagyon kell vigyázni, én tudom, hisz én arabok közt élek és a párom is arab (mikor összejöttünk, akkor az asztalomon anyám által termettek a "Lányom nélkül soha" és egyéb hasonló keserű arab sorstörténetek, amiket végig olvastam és mégis kitartottam a szerelmem mellett) . Vannak bizonyos uralkodó típusok, őket nagy ívben kerüld pl. megmondja, hogy ezt ne vedd fel, vagy hogy ne egyél valamit, nagyon kritikusak , de nagy nőcsábászok, olyan szöveggel, hogy hátast dobsz, csupa romantika, angyalokhoz hasonlítanak, hercegnőznek, de őket hagyd, hacsak nem akarsz rabszolga lenni és egy lenni a többi feleség közül!!! Érdemes kipróbálnod, hogyan reagál mikor felidegesíted, vagy hogyan bán veled? egyenrangúnak tart magával vagy kicsit lejjebb helyez?
A hozzáköltözés az emberfüggő, pl. az egyik ismerősöm kiköltözött a férje hazájába (Szíriába), ott élt több mint 10 évig, nagyon jól érezte magát,vannak gyerekeik, de ő nem lett muszlim, megmaradt kereszténynek, a gyerekeik muszlimok.már 25 éve házasok és nagyon boldogok. a másik: unokatestvérem hozzáment egy arab orvoshoz, aki itt Európában tanult. Itt születtek meg a gyerekek, aztán kimentek a férje hazájába.Az unokatestvérem haza akart jönni, de a férje nem engedte őt, nemhogy a gyerekeket. A Vöröskereszthez kellett mennie segítséget és menedékjogot kérni magának és a gyerekeinek és eltartott kb. egy évig is mire hazajöhetett. A férjétől elvált azóta, de most pár hónapja hozzáment egy másik arabhoz, remélem már ez összejön neki. Tehát a kiköltözést meg kell fontolni(én is maximálisan megbízom a páromban és ha úgy lenne kimennék a hazájába, ami igen szigorú ország) persze ez függ az országtól is (szerintem Tunézia nem olyan veszélyes).
hmmm.... amit a párod mondott neked, hogy az apja nem engedi, hogy Magyarországra költözzön az nekem nem tesz jó benyomást.... de mindegy, maradj észnél! és mondd el neki, hogy már nem vagy szűz (bár a tunéziaiak nem olyan erkölcsösek).
Kívánok sok boldogságot nektek, és jegyezd meg, hogy mindig lesznek olyanok, akik a szerencsétlen arab nők sorsára fog emlékeztetni, de te maradj erős és tájékozott na és kösd föl a szoknyát, mert biztos lesz neked is majd egy olyan kellemetlen történeted, amilyet nekem már volt szerencsétlenségem átélni.
Mindenesetre kíváncsian várom a fejleményeket, majd ha hazajöttél a nyaralásból feltétlenül írd meg, hogy mi volt!
Drukkolok nektek!
jól van, helyén van az eszed, ne érts félre, engem is hív a párom hercegnőnek, és Ő is nagyon romantikus, én olyanokra gondoltam , akik veszélyesek, hogy pl. az egyik barátom normálisan beszólogat nekem, hogy miért van rajtam szoknya, mert hogy abból kilátszik a bokám , vagy hogy fogyóznom kellene, mert kövér vagyok, aztán elkezd bókolgatni nekem és próbálja irányítani az életem (bejelentkezett helyettem bizonyos helyekre, ahová én nem is akartam) és össze-vissza hazudozik valamint 1 v. 2 hónap ismertség után megkérte a kezem , mert ő nélkülem nem tud élni. Természetesen nemet mondtam, mert ő egy igazi rabszolgahajcsár és neki csak egy feleség kell, nem pedig szerelem. (nemsokára lesz a megvásárolt esküvője, merthogy a feleségét megvette). Fontos hogy ne ilyen embert válassz, mert ezek mellett pokol feleségnek lenni, mert megunják az elsőt és vesznek másik feleséget, és aztán még egyet ,sokszor nem bírják a nők ezt és öngyilkosok lesznek (az egyik barátom húga nem bírta ezt például és megengedte a gázt :( ...), tehát legyél majd szemfüles. Az, hogy a párod így személyes ismertség nélkül feleségül akar venni elég rizikós, inkább ismerkedjetek meg személyesen és aztán ha úgy érzitek házasodjatok meg :) hmm.. a pároddal mindenképp találkoznod kell, de ne menj egyedül, lehetőleg férfivel menj ne nővel, vagy ha többen mentek legyen legalább egy férfi a társaságban -hasznos lehet majd.
kívánok sok szerencsét, boldogságot, szerelmet és remélem jól sül el a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!