Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátnőm nem húz minden nap...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm nem húz minden nap tiszta melltartót, ez normális? A tiétek milyen gyakran cseréli?

Figyelt kérdés
2011. aug. 21. 10:27
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
86%

hm szerintem van különbség a bugyi zokni - trikó melltartó között.

de hát ezt mindenki döntse el maga.. szerintem normális ha nem csak egy napig hordom.

2011. aug. 21. 12:14
 22/29 anonim ***** válasza:
84%
Normális.
2011. aug. 21. 12:33
 23/29 napietus ***** válasza:
33%
nade egy pólót sem veszel fel két nap egymás után, nem (utánam válaszoló)? még nadrágot csak-csak, vagy szoknyát. akkor a melltartót hogyhogy?
2011. aug. 21. 13:36
 24/29 anonim ***** válasza:
65%
A pólóba bele izzad az ember, míg melltartóba nem hinném...
2011. aug. 21. 13:47
 25/29 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként az meg hülyeség, hogy minden este kimosod és másnap felveszed... Mármint lehet a kérdező barátnője is ezt csinálja, csak nem veszi észre a kérdező...
2011. aug. 21. 13:48
 26/29 napietus ***** válasza:
75%
az tleg lehet. nem tudom, nekem eddig egyértelmű volt, hogy minden nap tiszta fehérneműt veszek fel (bugyi, melltartó, harisnya/zokni), meglepődtem itt, hogy ez sokak szerint nem szükséges.
2011. aug. 21. 15:08
 27/29 anonim ***** válasza:
92%
Bugyit, zoknit én is mindennap cserélem... A zokniba beleizzad az ember lába... A bugyi, az meg alap... :D
2011. aug. 21. 15:49
 28/29 anonim ***** válasza:
77%

Nekem viszonylag sok melltartóm van, vagy 10 kb. de ebből van jópár amit tesómtól, anyumtól kaptam, mert nekik mégse lett jó (nem agyonhasználtam kaptam tőlük, csak 1-2x volt rajtuk, de érezték, hogy mégsem nekik való). Ezek közül számszerint 4 vagy 5 melltartóm van, ami jó, kényelmes, pont illeszkedik stb.

Én nem szoktam naponta tisztát felvenni, pólót is azért teszem a szennyesbe, mert a hónaljamnál beleizzadok illetve koszos lehet. A melltartóba nem izzadok bele annyira ősszel/télen, ezért nem mosom olyan gyakran, meg hát koszos sem annyira lesz.

Ha már nem friss az illata, vagy esetleg koszos lesz, illetve 3-4 alkalom után teszem a szennyesbe.

Szerintem ez nem igénytelenség, ha büdös, ha koszos, nyílván nem veszem fel, de ha nincs "baja", miért ne venném fel?

16/L

2011. aug. 21. 20:22
 29/29 anonim ***** válasza:
83%
Egyetértek! :)
2011. aug. 21. 20:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!