Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm nem húz minden nap tiszta melltartót, ez normális? A tiétek milyen gyakran cseréli?
hm szerintem van különbség a bugyi zokni - trikó melltartó között.
de hát ezt mindenki döntse el maga.. szerintem normális ha nem csak egy napig hordom.
Nekem viszonylag sok melltartóm van, vagy 10 kb. de ebből van jópár amit tesómtól, anyumtól kaptam, mert nekik mégse lett jó (nem agyonhasználtam kaptam tőlük, csak 1-2x volt rajtuk, de érezték, hogy mégsem nekik való). Ezek közül számszerint 4 vagy 5 melltartóm van, ami jó, kényelmes, pont illeszkedik stb.
Én nem szoktam naponta tisztát felvenni, pólót is azért teszem a szennyesbe, mert a hónaljamnál beleizzadok illetve koszos lehet. A melltartóba nem izzadok bele annyira ősszel/télen, ezért nem mosom olyan gyakran, meg hát koszos sem annyira lesz.
Ha már nem friss az illata, vagy esetleg koszos lesz, illetve 3-4 alkalom után teszem a szennyesbe.
Szerintem ez nem igénytelenség, ha büdös, ha koszos, nyílván nem veszem fel, de ha nincs "baja", miért ne venném fel?
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!