Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátnőm nem húz minden nap...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm nem húz minden nap tiszta melltartót, ez normális? A tiétek milyen gyakran cseréli?

Figyelt kérdés
2011. aug. 21. 10:27
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem nem jellemző, hogy a csajok melle megizzad. Csak nagy hőségben.
2011. aug. 21. 10:36
 12/29 anonim ***** válasza:
78%
tudom h most parasztnak fogtok nézni de van hogy ugyanazt a melltartót hordom egész héten ... a mellem nem szokott izzadni,szóval tök fölöslegesen cserélgetném
2011. aug. 21. 10:53
 13/29 anonim ***** válasza:
100%
Én minden nap cserélem, de az én környezetemben sem ez a megszokott .Szerintem nem baj egyáltalán, ha nem minden nap vesz újat fel, azért gondolom ha már "szükséges" akkor vesz fel másikat ! Biztos neki sincs egy szekrény melltartója és nem egy olcsó mulatság !
2011. aug. 21. 10:55
 14/29 anonim ***** válasza:
84%
barátnőm szintén kb 2-3 melltartót hord váltogatva a heti mosásig...
2011. aug. 21. 10:59
 15/29 Offthewall ***** válasza:
18%
minden magyar nő ilyen szegény, hogy nincs 1000 pénz melltartóra?:D
2011. aug. 21. 11:37
 16/29 anonim ***** válasza:
85%
Egy jó minőségű melltartó nem 1000 Ft... Egyébként nem is értem miért kéne mindennap cserélni... Nekem még másnap is friss illata van...
2011. aug. 21. 11:42
 17/29 anonim ***** válasza:
81%

a melltartót nem kell, általában nem szokás naponta cserélni.

egyébként, igen, lehet 1000ftért is melltartót venni. bár szerintem a jobb darabok, leginkább ennél jóval magasabb áron kaphatók. de nem is ez a lényeg.

attól hogy érintkezik a bőrömmel egy nap, még nem lesz semmi baja.. ha beleizzadok, meg természetesen mosom.

2011. aug. 21. 11:43
 18/29 anonim ***** válasza:
84%

Nekem össz-vissz 6 melltartóm van,ebből 2 merevítős, a többi sport. Átlagban 2-3 naponta cserélgetem őket ruhához és alkalomhoz illően, hetente mosom őket. Van olyan alkalomis, hogy egy melltartót 2-3 napig hordok.

Hozzá kell tennem, hogy egy rendes, merevítős, csipkés melltartó, ami hordható pánt nélkül is, kb. 3000 és 8000 Ft között mozog. Szóval nem olcsó.

2011. aug. 21. 12:02
 19/29 napietus ***** válasza:
11%

én minden nap cserélem. ahogy a férfiak is cserélnek minden nap atlétát, nem?

nézzétek, ez fehérnemű, naponta cserélendő (ahogy a pici lányokon is a bugyi és a trikó). az nem kifogás, hogy nincs mert drága, ha csak egy van, akkor is, este kimosod bogaram, reggelig megszárad, és mindig tiszta fehérneműben vagy.

igényszint és nem anyagi szint kérdése.

2011. aug. 21. 12:06
 20/29 anonim ***** válasza:
92%

Édes drága bogaram... Vagyis utolsó. :)

Igenis igényesek vagyunk, de minek pazaroljuk a vizet, ha semmi baja nem lesz 1 nap után a melltartónak? Nekem ugyanis nem izzad a mellem... :)

2011. aug. 21. 12:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!