Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van, hogy mindig akkor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van, hogy mindig akkor jön meg, amikor bulizni akarok?

Figyelt kérdés
2011. aug. 20. 19:30
 1/6 anonim ***** válasza:
Úgyis lehet bulizni, hogy menstruálsz, nem? Amúgy néha énis földühödöm a rossz időpontért. Szedj fogamzásgátlót :)) :D
2011. aug. 20. 19:33
 2/6 anonim ***** válasza:
82%
Vezesd a naptárodban a napjaidat, és utána tudni fogod már mikorra várd és akkor nem tervezel majd bulizni. Vagy ahogy mondták, szedj fogamzásgátlót és az majd rendszerezi a menstruácíódat, és még pontosabban tudni fogod mikor ne akarj bulizni:-)
2011. aug. 20. 19:36
 3/6 anonim ***** válasza:

Én is mindig így járok.

Tudom mikor fog megjönni, de mindig akkor jönnek a legcsábítóbb meghívások.

2011. aug. 20. 19:45
 4/6 anonim ***** válasza:
Mi lenne ha nem mindig arra az időpontra szerveznél bulit amikor megjön? Amúgy meg attól még szerintem el tudsz menni max nem rakatod meg magad néhány perc ismerkedés után mint egy átlag 14 éves tinilány.
2011. aug. 20. 19:48
 5/6 anonim ***** válasza:

Az egyik baromnak sem jut eszébe, hogy nem csak szexelni nem lehet úgy, hogy menstruálsz?

Sok , elég kellemetlen mellékhatása van.

Az, hogy nem tud szexelni az ember csak egy dolog.

2011. aug. 20. 19:50
 6/6 anonim ***** válasza:

19:36-os vagyok.

Én mondjuk egyyáltalán nem a sexre gondoltam, mikor válaszoltam, hanem azokra a bizonyos más zavaró tényezőre. Görcs, túlzott folyás(állandóan a toalettet látogatni, meg felöltözni sem lehet úgy mikor nincs meg), na meg hasonlók!!! Olyankor én is inkább maradtam otthon a csajokkal filmezni.

2011. aug. 20. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!