Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy hívjam fel a barátnőm figyelmét arra, hogy szeretném, ha többet dicsérné és simogatná a lábamat?
Figyelt kérdés
Gyönyörű lábú fiú vagyok, szeretem "mutogatni" rövidnadrágban az izmos, formás combjaimat. Először a családban kezdték el mondogatni, hogy milyen szép lábam van, aztán már én is egyre rövidebb shortokat vásároltam magamnak. A családban mindig dicsérik a lábaim formáját (a szüleim és a tesóim is), de a barátnőm valahogy nem akar erről tudomást venni, ő nem szokta dicsérni a combomat, a futóműveimet. Pedig nekem nagyon jólesne.2011. aug. 20. 16:04
11/11 anonim válasza:
Nem tudom eldönteni, hogy túl egoista vagy, vagy csak simán meleg. Lehet, hogy mindkettő. Mindenesetre nem normális, ahogy írsz magadról, meg az sem, hogy ilyen igényeid vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!