Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátok száma 20-on túl?
Más is hasonlóan 'szerencsés', mint én, hogy 20-on páréves korára a haverjai nagy része lemorzsolódott? Az a néhány, aki megmaradt meg nem igényli a gyakori összejöveteleket. :S
Tényleg ilyen nehéz lenne baráti kapcsolatot (normális emberekkel) kialakítani vagy csak én vagyok ennyire béna? Legtöbb embernek megvan a saját haveri köre, ahova én nem kellek. :S
azok közül akikkel 15-18 éves korom közt lógtam kevés van, de ez az miatt mert mindenki másfele ment tovább tanulni.(bár többel így neten szoktam beszélgetni).
De vannak újak helyettük.
Plusz egy tartós párkapcsolatban vagyok, ami miatt nem is érdekel más már egy ideje.
0. Én már csak ilyen vagyok. Mindig is zárkózott voltam, de most döbbentem rá, barátok nélkül semmit sem ér az élet. Neten próbálok barátkozni, de szinte mindig messzire lakó embereket fogok ki.
21/F
Teljesen mások voltak a haverjaim gyerekkoromba és most 20 évesen.
Akkor se és most sincs sok haverom.
Velem is így van sosem volt túl sok haverom.
Persze ismerősök vannak de nem barátok.Nekem is volt egy kapcsolatom és az alatt teljesen kimaradtam a régi haveri körből.Most,hogy vége lett teljesen egyedül vagyok a régi barátok párkapcsolatban vannak,meg aztán fura lenne csak úgy felhívni embereket akiket rég nem is láttam,hogy menjünk el valahova vagy ilyesmi.
Amikor a legnagyobb bajban voltam, megmutatták az akkori "barátaim", hogy mennyire fontos vagyok számukra.
Van egy két barátom, a messze távolban, akiknek olykor eszébe jutok. Leginkább ismeröseim vannak, akikkel jóba vagyok és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!