Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Rocker lányokat kérdezem (? )

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rocker lányokat kérdezem (? )

Figyelt kérdés
Nektek mi jön be jobban, ha a pasi basszusgitározik vagy szólózik? Most eltekintve az adottságoktól csak a hangszert nézve. És melyiknek szeretitek jobban a hangját?:)
2011. aug. 20. 12:14
1 2
 11/13 anonim válasza:
Szóló, de nekem is a dobos jön be leginkább. De egyébként nem számít. Ha ír nekem egy dalt, bármin játsza el, (v semmin cs énekli) akkor is elolvadok;)
2011. aug. 23. 11:47
 12/13 anonim ***** válasza:
Nekem marhára mindegy xD Mindkettőn lehet egyedinek és kreatívnak lenni :) Vannak dallamok amik első hallásra meglepnek és megfognak másokba sokadik hallgatásra szeretek bele. Mint már mondtam nagyon szeretem az egyedi technikás dolgokat az általam írt dalok és dallamok is általában sok műfaj elemeit tartalmazzák és kombinálják a zúzós és dallamos elemeket. A barátom fantasztikus énekes gyönyörűen énekli a lágy részeket bírja az üvöltözést és száz százalékig ott van érzelmileg. Emellett remek gitáros és egész jó basszeron is :)
2011. nov. 1. 19:02
 13/13 anonim válasza:

Nekem mindig is a bassz jött be!

Anélkül nincs zene nekem a bassz a fafom!

2013. aug. 15. 13:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!