Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányokat kérdezem? (több lent )

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányokat kérdezem? (több lent )

Figyelt kérdés
járnátok-e olyan pasival aki régen meleg volt de már nem és megváltozott és a lányokat szeretik??
2011. máj. 16. 20:33
 1/10 anonim ***** válasza:
67%
megváltozott ? mi ez valami szappanopera?
2011. máj. 16. 20:35
 2/10 anonim ***** válasza:
90%

nem..

mekkora gáz lenne már, mennék vele az utcán és kiröhögnének h egy volt meleggel járok... meg hát azért mégiscsak f@szt sz*pott :S bocsi...de ez a véleményem

2011. máj. 16. 20:37
 3/10 nielindi ***** válasza:
74%
aki meleg, az meleg. ha a puncit is szereti, akkor meg bi. nem lehet belőle "kigyógyulni" vagy megváltozni... meg ez nem döntés kérdése.
2011. máj. 16. 20:37
 4/10 anonim ***** válasza:

Nem tudom így megmondani.

Furcsa lenne az biztos, szerintem elgondolkodnék, de ha nagyon szimpatikus lenne a srác vagy úgy gondolnám, hogy összeillünk és hiányozna a társasága akkor ...Igazából nem tudom. Nagyon "izé" lenne belegondolni, hogy előtte péniszt szopott meg egyéb dolgok:S...

2011. máj. 16. 20:40
 5/10 anonim ***** válasza:
51%

baromság, ki lehet belőle gyógyulni, már csak azért is, mert tényleg egy betegség (majd most persze jönnek az "énjobbantudom"-emberek és megmondják, hogy bújjak el mert én milyen hülye vagyok már)

volt egy prof., azt hiszem, német, ő kezelte a melegeket és 90% felett volt azoknak az aránya, akik utána heterok lettek (a részleteket nem tudom és nem is érdekel), és ez a prof. indítványozta is, hogy a homoszexualitást, mint olyat, vegyék vissza a betegségek sorába hivatalosan is, ugyanis régen is tudták az igazat, csak valakiknek nem érdeke, hogy elismerjék, hogy az egy betegség

2011. máj. 16. 20:46
 6/10 anonim ***** válasza:
Nem. Ne haragudj,de nem tudnék olyannal lefeküdni,aki előtte egy vele azonos neművel volt együtt. Szex nélkül meg nem létezik kapcsolat.
2011. máj. 16. 20:48
 7/10 anonim ***** válasza:
20:46, nem mondasz baromságot, én is hallottam erről.
2011. máj. 16. 20:49
 8/10 anonim ***** válasza:
Persze, lehet kezelni embereket mindenféle hormonbombával, hogy mások legyenek, belőled is csinálhatnak bögyös macát maholnapra... de ettől még nenm biztos, hogy boldog is leszel. Nem hiszek az ilyen mértékű változásban, ezért a kérdésre sem tudok felelni,mert aki meleg, és boldog meleg kapcsolatban valakivel, az nem fog "megváltozni", max. eleget tesz a társadalmi elvárásoknak, ennek eszköze pedig nem szeretnék lenni. L27
2011. máj. 16. 21:09
 9/10 anonim ***** válasza:

Nem lennék párja, mert őszintén soha nem vonzódna hozzám. De csak és kizárólag ez az oka. Egy párkapcsolat alapja a vonzalom és ez nem lenne őszinte, mert megváltozni ilyen mértékig szerintem nem lehet.

Korábbi hozzászólóknak:

Erre gondoltatok?

"A kísérletben a kosok koponyáját felnyitva szenzorokat helyeztek el a szürkeállományban, majd hormoninjekciókkal növelték és csökkentették a hormonszintet. A kísérlet végeztével "jelentős sikerről" számoltak be a kutatók, a homoszexuális kosok a "kezelés" hatására a nőstény juhokhoz kezdtek vonzódni."

Eldöntjük, mi a normális, milyen lehet valaki és milyen nem? Azért műtjük majd meg egymást, hogy megfeleljünk annak, amit kitalálunk azoknak, akiknek az életéhez semmi közünk? Felháborító. Őszintén remélem, hogy ilyen mélyre nem süllyedünk le!

26l

2011. máj. 16. 21:14
 10/10 anonim válasza:

Én hiszek benne hogy egy meleg megtud változni én is hallottam erről, de erre a kérdésre nem egyszerű a válasz mert nem lehet tudni hogy csak egy "fel lángolásból" érzi úgy hogy lányokhoz vonzódik vagy tényleg. És ha hirtelen még is csak a pasikra bukna hát az nagyon fájna. Szóval őszintén nem tudom, max ha már tényleg jól megismertem annyira hogy tudjam hogy tényleg a lányokat szereti, meg tényleg jó fej és aranyos. A többieknek meg csak annyi hogy bárki megtud változni a drogos le tud állni, az alkoholista is szint úgy a cigis is, a boldog is boldogtalanná tud válni, a gonoszból is lehet jó és a jóból is lehet rossz.(bocsi hogy pont ilyen példákat hozok):) Akkor ez miért ne történhetne meg?!

Az elöttem hozzá szólóhoz meg csak egy annyit mondanék még hogy ezzel teljesen egyetértek. Lassan mindenkit megakar a világ változtatni hogy az "elvártnak" és a "teljesen" normálisnak megfeleljen. Emberek vagyunk mind különbözők.. könyörgöm ne csak a külső és a pletykák meg a szexualitás alapján mondjunk véleményt az emberekről. Ők is ugyan olyanok mint mi csak vannak különbségek közöttünk mi heterok vagyunk ők melegek, attól még ugyan olyan érző emberek. Szóval ha ez alapján képesek vagytok másokat megítélni hát akkor gratulálok szépen néz ki ez a társadalom, el kéne őket is fogadni úgy ahogy vannak és nem megváltoztatni kéne őket.

2011. máj. 16. 23:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!