Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » LÁNYOK! Amikor azt mondjátok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

LÁNYOK! Amikor azt mondjátok, hogy nem jó ha a srác túl izmos, akkor milyenre gondoltok? (+kép)

Figyelt kérdés

Üdv.

Sokszor olvasom, hogy azt mondjátok, hogy nem jó ha egy srác túlzottan izmos. Tudnátok képet küldeni, hogy milyen szerintetek ez a nem túl izmos testfelépítés?

Ha lehet lécci kort is írjatok.

Köszi.

2011. aug. 19. 10:04
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Persze, de az Alkonyat is kb a 10-16 éves korosztálynak jön be.... :D

Szóval nekem kb az ilyenek jönnek be, amit már tegnap linkeltem is valahova...

[link]

Ne hagyja el magát, de ne is gyúrjon eszeveszetten, mert az sem tetszik. Csinálja a sport kedvéért és ne azért, mert jól akar kinézni. Inkább a szálkás jön be, egy a lényeg: férfias legyen. :)

2011. aug. 19. 11:12
 22/28 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek a képeket!

Ha van még valakinek képe, ne sajnáljátok. Linkelni ám szorgosan! :)

2011. aug. 19. 11:20
 23/28 anonim ***** válasza:

ma 11:12 szerű szerintem is optimális. több izom nem baj, de jobban nem fog tetszeni, esetleg kevésbé.

vagy ilyesmik:

testet nézzük, ne a pasit :)

[link]

[link]

[link]

2011. aug. 19. 11:50
 24/28 anonim ***** válasza:

Én igazából egyáltalán nem szeretem ha egy pasi izmos.

[link]

[link]

Számomra az ilyen test a tökéletes. Ez a max izom, amit még elviselek egy férfin e fölött, már kizárt, hogy az illető bejöjjön:

[link] 16l

2011. aug. 22. 14:04
 25/28 anonim ***** válasza:
Uccsó, ami max izmot te belőttél az sztem már undorító. Az már túl felpumpált.
2011. aug. 22. 14:26
 26/28 anonim ***** válasza:

Ja ez voltam amúgy

A válasz írója 85%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: 08-19 11:12

nézd meg, milyen pasit linkeltem be, sztem az sekigyúrt, mégis teljesen jó

2011. aug. 22. 14:27
 27/28 anonim ***** válasza:
Nekem sem igazán jött már be akit utoljára linkeltem, az már tényleg a nagyon maximum. De ha a pasi normális akkor még eltekintenék az izmoktól. Viszont ha annál izmosabb valaki, azzal már tuti nem járnék.
2011. aug. 23. 22:30
 28/28 anonim ***** válasza:
Ja értem én, gondoltam. :) A lényeg, h egy pasi féééérfias legyen és akkor ott már nem lehet gond. :))
2011. aug. 24. 12:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!