Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltál már szerető? Ha igen mi a sztorid?
Voltam, nem bántam meg. A partnernek családja volt (nekem akkor még nem volt, azóta boldog kapcsolatban élek mással és van egy tündéri kislányunk), egyikünk részéről sem volt szerelem. Munkahelyi kapcsolat volt, titokban tartottuk, azóta is mindkettőnknek kellemes emlék maradt. Nem egy-alkalmas dolog volt, kb 1 évig tartott, de nem volt érzelem egyik részről sem. Fontos hogy mindkét fél felnőttként tudjon kezelni egy ilyen helyzetet.
A partner azóta is a saját családjával él. Sosem derült ki. Én elmondtam a jelenlegi Páromnak, hogy volt az életemben egy ilyen időszak, mert így láttam tisztességesnek.
Eddig 3*, de egyiknél nem tudtam mi újság van.
Elsőnél új munkahelyre kerültem, ahol észrevettem, h kinézett magának az egyik munkatársnőm, aki 10 évvel volt idősebb.
Tök lazán közölte, h semmi komoly, de szívesen venné, ha meglátogatnám, ha a férje 24ezik.
A második diszkóban volt, odamentem egy csajhoz, aki akkor elküldött, mert hogy van barátja, de már másnap rám írt iwiwen, hogy nyilvános helyen meg a barátnői előtt nem akar "rosszalkodni", viszont egy csendes helyen lenne.
Aztán volt még egy olyan, h randira elhívtam a csajt, amit full titokban kellett lebonyolítani, mert h bla bla, mindegy, akkor lefeküdt velem, majd közölte, h többet ne keressem, mert igazából vőlegénye van, akit ráadásul ismertem is:S
Voltam. Meg nem bántam.
Letagadta, hogy volt barátnője, pár hétig összejártunk, aztán kiderült a turpisság és megszüntettem a viszonyt.
Még 20 év körüli naiv kis liba voltam, amikor beleszédültem az egyetemen egy felsőbb éves srácba. Soha nem volt belém szerelmes, nyíltan megmondta, hogy szexkapcsolatot akar. Sokat nyúztam azzal, hogy próbáljunk igazi párként együtt lenni, de hajthatatlan volt én meg szerelmes hülye és egyre jobban idegesítettem, de a szex miatt soha nem akart tőlem teljesen elszakadni. Aztán felszedett egy nálam is fiatalabb, még ostobább csitrit, aki viszont az állandó barátnője lett. Tiszta volt a kép: a másik csajnak kevésbé volt esze, ezért soha nem tűnt fel neki, mire is használják, ő nem méltatlankodott úgy mint én, ezért a pasinak sokkal kényelmesebb volt vele lenni inkább. Bár volt képe azzal jönni a fickónak, mikor nagy kegyesen rámért éppen, hogy velem sokkal jobb a szex... Tehát hiába én voltam előbb, mégis én lettem a "szerető". Ne kérdezzétek, miért tűrtem, oda meg vissza voltam ezért a f@szkalapért. Mára már nevethetnékem támad az akkori önmagamon. Természetesen már nem mennék bele ilyen kapcsolatba a mai felfogásommal.
25 N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!