Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
MI visz rá egy nőt arra, hogy szerető legyen?
Mondjuk az érzelmei?
Az érzéseidet nem tudod irányítani. Ha nős férfibe szerettél bele, akkor nem tudod varázsütésre elfelejteni. Ha az érdeklődés viszonzott, akkor pedig a pasi házassága szar. Normális házasságban csak két ember fér el.
A rokonomék ugyan ez a szitu. Első feleség ideje alatt szerető, utána 3 év nyűglődés után elvált, elvette a szeretőt és 20 éve vele van.
Előfordul, hogy nem az első házastárs az igazi.
Hát én még szerető sosem voltam, de amikor az igazit megismertem, az varázsütésre történt.
Másrészről nem kell valakivel randira menned ahhoz,hogy megszeresd.
Az viszi rá, hogy hülye :D
A férfi előadja nagy szenvedve, hogy de rossz neki otthon, és nem csak szexre kell ám neki a másik nő, hanem lelkitársnak, a sok hülye liba meg elszédül ettől a 200 êves sablondumától, ennyi.
65%-os én nem tudom neked milyen a szerelmi életed, nem is akarom firtatni, mert rohadtul nem érdekel,de azt nem tudom felfogni miért gúnyolódsz. Igenis léteznek ilyen érzelmek attól, hogy te csak randi után leszel szerelmes. Én életemen mindössze egy randin voltam, amire kár volt elmennem. Minden kapcsolatom randi nélkül jött össze, és boldog, hosszútávú kapcsolatok voltak.
Nem hinném, hogy ez az érzelmi lehetőség a szeretők kiváltsága. A rokonom pedig már 20 éve feleség..
A súlyos önbizalomhiány. Nem hiszi el, hogy normális kapcsolatra is kaphatna valakit.
A főbűnös a pasi, aki megcsalja a feleségét, pluszban (általában ez a helyzet) kihasznál, hiteget egy tapasztalatlan, önbizalomhiányos fiatal lányt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!