Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan aki nem szeret csókolózni?
nálam a csók az már intim, mert a barátaidat se lesmárolod:D
de én is jobban szeretem az apró puszikat és kisebb smárokat, ami túl nyálas és a végén nagyot cuppan húú falra mászok a cuppogástól:D
Egyet értek az első válaszolóval.( :
Én sem nagyon szeretem a nagyon nyálas csókolózást, inkább a sok pusziadósat.( :
Én nem szeretek nemtom miért persze csináljuk de nekem nem jelent semmit nem érzek semmit :/ nem rossz csak olyan semmilyen.
16/f
Engem tegnap smárolt le a pasim, pedig tudja hogy még sosem csókolóztam. De sok nyállal volt a "csók", s olyan undoritó. Halnak éreztem magam :S. Ilyet nemszeretnék átélni, ezért mondtam neki azután hogy nem szeretek csókolózni. Erre ö mondja hogy ö pedig imád, s ha nem akarok csókolózni vele, akkor szakitunk. S igy vége van :/
18/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!