Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem találok olyan lányt aki szereti ha kényeztetik, aki szeret érzékien csókolózni? 30éves srác!
Mert az ilyen lányok kihaló félben vannak.sajnos!Ahogy az érzéki,romantikus srácok is.
Amúgy meg szerintem rossz helyen ismerkedsz.Disco?Na ott nem is fogsz ilyet találni...
Én szeretek érzékien csókolózni, bár nem vagyok az a romantikus fajta, épp ellenkezőleg.
Biztos vannak még lányok, akiknek ez bejön csak keresni kell.
Én se nagyon találok olyan pasit, amilyet szeretnék bár nekem elég furcsa igényeim vannak. De a tied normálisnak tekinthető, szóval ne add fel a keresést :)
Én is ilyen lányt keresek, a Kérdező nincs egyedül!
32/F
engem is zavar ez a 30éves srác szócska.. TE már férfi vagy, lehet, hogy nem férfiasan vagy érzéki...
21/l
Nem sikerül ilyet találni? Nekem sem.... én 2 évvel vagyok idősebb Nálad, kedves Kérdező.
Pedig nagyon finoman bánnék a barátnőmmel, ha lenne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!