Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csókolóztál már a lánytestvéreddel? Nem vérfertőzésre gondolok. Inkább amolyan kíváncsiskodó smárra, pl. oviból emlékszem ilyenre. De minden korosztály válasza érdekel.
Figyelt kérdés
2009. ápr. 14. 20:43
1/10 anonim válasza:
Egyre elvetemültebb kérdések!Ne már,hogy ilyen emberek léteznek!
2/10 anonim válasza:
Én lánytestvér vagyok, de SOHA, ismétlem SOHA nem csókolóztam a fiútestvéremmel. Eszembe sem jutott. Lehet, hogy beteg vagyok?
3/10 anonim válasza:
Én ismerek olyan testvérpárt,bár csak féltesók,de akkor is! És nem ovisok...mindenki utálja öket,meg beszólogatnak nekik,de azt hiszik csak poén...szóval elég lököttek,a smáron kivül ki tudja miket csinálnak még!!
4/10 anonim válasza:
azért 1 csók télleg beteg dolog, de ha megnézitek némely szülő szájra puszit ad a 3-4éves gyereke szájára és a gyerek félreértheti
5/10 anonim válasza:
Na ne!És léteznek,mert le is szavaztak!Hát erre csak annyit tudok mondani,hogy a degenerált emberek annyira unatkoznak,hogy már jobbat nem tudnak kitalálni!Minden elismerésem!**
6/10 A kérdező kommentje:
Nem voltak degeneráltak. De nem lep meg, h az egyik válaszoló esetében ilyen párt látott, akikről süt a valódi hülyeség.
Különben nem értem én sem a szülők miért szájrapusziznak, elég fura.
Különben a testvért vehetjük tágadd értelemben, unokat. stb.
2009. ápr. 14. 20:54
7/10 anonim válasza:
olyat már csináltam kispisis koromban (voltam max 7 éves, mert 1.-ben voltunk osztálytársak, aztán elköltözött), h legjobb barátnőmmel együtt ittunk a csapból. Mármint folyt ugye a víz belőle, mi meg egymással szemben álltunk, és úgy ittunk, h összeért a szánk. Nálunk ez volt a barátság jele.
De a testvéremet soha nem lennék képes lecsókolni. 4 bátyám van... (23/L)
8/10 anonim válasza:
Igen, én emlékszem... Kb 5 évesek lehettünk az unokatesómmal és adtunk egymásnak egy szájrapuszit (azt hittük rendes csók volt) hogy lássuk mitől is olyan jó ez. Persz egyikünk sem értette hogy mitől, többet nem próbálkoztunk :D.
9/10 anonim válasza:
hat akkor mar a paromat a rokonjaitol is felthetem?! :-S egyre jobb
10/10 anonim válasza:
Egy ismerősöm állítólag csinált ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!