Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csupaszon vagy szőrösen, esetleg borostásan?
Szerintem se nőn, se pasin nem jó a totál csupasz, meg a totál dzsungel se. A kettő köztik jók. Magamon se viselem el a teljes csupaszságot, meg a barátomon se. Olyan egyhangú, meg gyerekes... Inkább legyen rövidre vágva meghagyva az egész, vagy magamon valami fazon :)
20/L
nekem most borostás gondoltam most nyírok bele valamit de nem tudom mit:D ötletek?
egyébként 17/F vagyok
egyébként én azt szeretem mikor egy kis kb ujjamnyi csíkban van meg a lánynak a szőre
biztos imponált neki:D nagyon örülnék megjelenne h Peti:D
én magamnak olyanokra gondoltam mint valami jel pl ez:
a mostani barátnőmmel még nem vittük a kapcsolatot testi síkra szóval inkább csak saját szórakoztatásra menne:D
Szerintem pasiknal vagy a csupasz vagy a borostas a jo :D
Amugy en is a borostast vaalsztanam.. mert az olyan termeszetes is meg jo is :P
Lanyoknal csupasz vagy egy kis borostas csik meghagyva..
de tenyleg egyre divatosabbak a fazonra vagottak :P
[lany vagyok]
Én a páromnak borotváltam bele mintát, két elefánt fület (persze csak fül volt, de elefántnak mondtuk), az ormánya meg... Én amúgy kopasz/borostás párti vagyok.
Nő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!