Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti mit gondoltok arról, ha egy fiúnak mindig
csupaszon van a makkja?
Figyelt kérdés
Vannak srácok, a pasiknak egy kisebb része, akik sose húzzák vissza a bőrt a makkjukra, pedig nem metéltek. Hanem nekik az az alap, hogy hátrahúzva tartják. Tetszik ez nektek? Vagy mi a véleményetek egy ilyen srácról? Szerintetek pl. lehet, hogy ez azt jelenti, hogy szexmániás, vagy perverz, vagy magamutogató típus? Vagy egyszerűen csak úgy a szebb, vagy úgy a kényelmesebb nekik? Kort is írjatok, mert kíváncsi vagyok, van-e generációs különbség e témában. xd
Bocs, fiú vagyok, de lányként mégis hol láthatod, hogy egy pasi éppen hogyan tartja magának? Egyébként én próbáltam megcsinálni, de fizikailag nem megy, túl hosszú a fitymám, és ha lekonyul, automatikusan előre csúszik, és lefedi a makkot.
2010. szept. 21. 17:31
2/19 anonim válasza:
Én lány vagyok, de egyáltalán nem zavar, szex közben amúgy is hátra kell húzni, ha neki meg így kényelmesebb, vagy jobban tetszik, akkor hajrá.
Szerintem ez nem jelenti azt, hogy az illető szexmániás stb :)
2010. szept. 21. 17:38
3/19 anonim válasza:
Ez mekkora hülyeség? Nem lehet csak úgy hátrahúzva tartani mert ahogy az első válaszoló is írta automatikusan visszahúzódik az az alapállapot, direkt azért van hogy védje a makkot... Szóval nem tudom hogy honnan hallotad. ha mondták akkor hazudtak mert esetleg szégyellik hogy körül vannak metélve és amilyen kis buta voltál el is hitted. vagy ha láttad akkor megint ez a helyzet...
2010. szept. 21. 18:05
4/19 anonim válasza:
nekem ilyen:/
lányokat ez zavarja?
2010. szept. 21. 18:51
5/19 A kérdező kommentje:
Bámulatos egyesek (bár egyre többesek) tudatlansága... De pláne megdöbbentő, ha fiúknak nincs halvány f.ngja se a saját nemi szervükről. Hogy lehet ilyen bután élni?
(Nem mindenkinek húzódik vissza automatikusan... És ha te is hátraszoktatnád, pár hónap v. év után már inkább automatikusan hátrahúzódna, ha előrehúznád, mert hátraszokna. De persze sokminden függ makkmérettől, fitymahossztól is, mert az is különböző férfiaknál. Van pl., aki eleve úgy születik, h. a fitymája nem fedi teljesen a makkját, másnak meg olyan hosszú, h ormányos a farka.)
2010. szept. 21. 23:49
6/19 anonim válasza:
Hát kedves kérdező, nekünk fiúknak igenis van fogalmunk a saját nemi szervünkről,de csakis a sajátunkról. Ellentétben veled,akinek nagyon is nagy tapasztalatod van a férfi nemi szervek szerkezetéről,méretéről,működéséről. Ha valaki azt írja,hogy magától visszahúzódik a fitymája,akkor az biztos úgy is van,elhiheted (többek közt nekem is ilyen) és nem nagyon szoktuk nézegetni egymásét.
2010. szept. 23. 14:39
7/19 A kérdező kommentje:
>> Hát kedves kérdező, nekünk fiúknak igenis van fogalmunk a saját nemi szervünkről,de csakis a sajátunkról. <<
Hát, ez is elég szomorú. Ezzel se nagyon dicsekednék, mert nálam ez is szegénységi bizonyítvány. A szexuális kulturáltság ott kezdődik, hogy a sajátunkról és a másikéról is van fogalmunk. Lehetőleg minél több. Ez a jó szex alapja.
2010. szept. 23. 14:56
8/19 anonim válasza:
Lehet,hogy szomorú,de valahogy nem tud érdekelni a mások farka,meg nem is vagyok olyan környezetben,hogy nézegethessem. Persze képen, filmen látom,de ott se azt nézem,hanem inkább a női szervek érdekelnek. :D
2010. szept. 23. 15:04
9/19 A kérdező kommentje:
Azzal nekem semmi bajom, ha egy fiút nem érdekel a másik fiú micsodája, bár szerintem, aki ezt állítja, az hazudik, mert valamennyire mindenki kíváncsi, hogy a másiké milyen. A bajom akkor van, mikor valaki azt gondolja, hogy ha neki iksz típusú micsodája van, vagy zé módon működik, akkor a világon minden azonos neműnek is ugyanolyan. Az a korlátoltság zavar baromira, amikor itt valaki ránéz a saját izéjére, illetve abból indul ki, amivel együtt él iksz éve, s kategorikusan kijelenti, hogy az úgy van, hogy... A fiú izé olyan, hogy... Úgy, működik, hogy... És akkor mondja azt, ami az övére igaz. És kizártnak tartja, hogy máshogy is lehet. Gyerekes, és tudatlan dolog.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!