Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti mit gondoltok arról, ha egy fiúnak mindig csupaszon van a makkja?
Igazad van,ahány annyi féle,de én csak a sajátomról tudok véleményt mondani,meg általában a többiek is csak a sajátjukról. Ez persze nem zárja ki,hogy van másmilyen is,mert mint mondtam nézek filmeket,és azért csak látok...
Na, de a fő kérdés itt az volt,h visszahúzódik-e,vagy mindig csupaszon van-e, és lányokhoz szólt,h mit szólnak hozzá.
Erre férfiként csak az a válaszom,hogy -alaphelyzetben- a fityma takarja a makkot,az a dolga.
Ja a kor:47
alaphelyzetben igen
de van, aki hátraszoktatja, és úgy hordja, és neki az lesz az alaphelyzet. olyannyira, hogy hosszú évek után már inkább magától hátrahúzódik a fitymája, ha ráhúzza a makkjára
ha hiszed, ha nem
tudjuk hogy vannak ilyenek.
Csak mar mondtuk is , hogy másnak a farka nem érdekel mi nem vagyunk nők hogy mindent kibeszélünk letárgyalunk , max annyi hogy neked mekkora meg ilyenek és kész,de részletekbe nem megyünk bele.
nálam az a szegénységi bizonyítvány, hogy ilyen kérdést tesz fel valaki.. XD
normális embernek ilyen eszébe se jut-.-
Az állandóan hátrahúzva tartott fityma c. rész:
Sok férfinél a fityma már alaphelyzetben (ernyedten) sem fedi teljesen a makkot, s sokan vannak, akik műtét nélkül akarják élvezni a szabadon levő makk előnyeit, ezért állandóan hátrahúzva tartják a fitymájukat. A hátrahúzás feltételei:
*
ne legyen a legkisebb szűkület sem, mert valóban megduzzad a makk, és a szűk fityma hátraszorul, s csak orvos tudja előrehúzni, néha csak műtéttel.
*
ne legyen rövid a kantár, mert az mindig visszahúzza a bőrt a makkra. Ha rövid a kantár azt kis műtéttel meg kell hosszabbítani.
A hátrahúzást visszatérő makk- vagy fityma-gyulladás, illetve gombásodás esetén orvosilag is javasolják, a körülmetélés alternatívájaként. A hátrahúzáskor a bőr hátul maradását ragtapasszal is elősegíthetjük, a ragtapasz a fitymát és a makkot ne érintse. Szűk alsó tényleg jó ilyenkor, az érzékeny makk gézzel, vagy papír-zsebkendővel védhető.
A fityma hátrahúzva tartásával kapcsolatban részletes tájékozató szöveg a "Cikkek" rovatban, beszámolók a "Körülmetélt vagyok" rovatban, a megfelelő könyvtárban találhatók.
Huhh, te aztán behatóan foglalkozol a dologgal, nem irigylem a pasidat :S
Ennyi "törődés" a farkával nekem már sok lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!