Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bejön a férfiaknak a Barbi babás külső?
Figyelt kérdés
vagy inkább csak dug@sra jön be nekik?2011. aug. 17. 18:43
11/30 anonim válasza:
Amit leírtál nem ribis, hanem szerencsés, persze, hogy bejön nekik.Az más kérdés, hogy észreveszik, hogy nem egy kategóriában vannak, így nem próbálkozik nála, csak megnézi.
12/30 anonim válasza:
Igen, de azért legyen puncija is, ne csak egy műanyag a helyén.
13/30 anonim válasza:
"magas, karcsú, szép arcú (nagy szemek, teltebb ajkak), hosszú haj"
Hát ez idáig álomnő! Mondjuk, hogy divatos legyen, az nekem annyira nem hiányzik (pl. ez a virágmintás kezeslábas, amit minden fiatal csaj hord, szerintem botrányos). A Barbie babás alatt én is inkább egy műnőt képzelek. (Már abból kiindulva, hogy kevés nőnek van karcsú derékhoz természetesen batárnagy mellei.) Meg ahogy fentebb írták, műszőke haj, erős smink, szolizott bőr stb.
15/30 anonim válasza:
Persze, mert a műnőktől undorodnak, megnéznék pár pasit, aki Pamela Andersont fénykorában kirúgta volna az ágyából.
16/30 anonim válasza:
És nem csak, hogy nem rúgnák ki, hanem az összes havernak bemutatnák, és díszköröket mennének a városba.
17/30 anonim válasza:
Pamela Anderson fénykorában nem volt annyira mű.. (habár lehet, hogy neked más a fénykora), természetesen gyönyörű arca volt, és műtét előtt sem voltak kicsi mellei. Szerintem a plaszitkától csak rondább lett. Azt elhiszem, hogy nem rúgják ki az ágyukból, de kíváncsi vagyok, hány halandó akar családotalapítani egy Pamela típusú nővel.
18/30 anonim válasza:
Aya-chan válasza:
hát amit leírtál az elég rib@ncos. de amúgy kérdésedre válaszolva igen, eléggé csak ez jön be a fiúknak.
Észnél vagy te barom?? aki divatos ruhában van, magasra nőtt és hosszú haja van AZ RIBANCOS?
19/30 anonim válasza:
Baywatch alatt volt a fénykora, műmell, póthaj, nem rondított szerintem rajta, és hidd el, sok pasi leélné vele az életét, egyébként jó anya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!