Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok fiúk 170cm a magasságom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok fiúk 170cm a magasságom az alacsony nagyon? 21 éves pasi vagyok

Figyelt kérdés
2011. aug. 17. 16:44
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
55%

Nem kéne itt mindenféle statisztikát meg magyarázatot keresni. Én 172 cm vagyok és nem is fogok már nőni. Na és? Nem szeretem a magasabb nőket éppen ezért mindig nálam alacsonyabbakat választottam. Ennyi. Tudomásul kell venni, hogy ebben a kérdésben (is) elég érdekes gondolkodása van a legtöbb nőnek.

26F

2011. aug. 25. 08:01
 32/35 anonim ***** válasza:
61%

A nők itthon inkább egyedül vannak akár öt évet is, mintsem hogy ne az álmaik lovagjával legyenek.

Londonban meg szexbombák másztak rám csak egy kis kalandért hogy ne legyenek annyira egyedül.

Hát igen a magyar sors kemény.

2011. aug. 25. 08:08
 33/35 anonim ***** válasza:
66%

A válasz megírásának időpontja: tegnap 20:47

Azért nem minden magyar nőnek számít a magasság! A mostani 'kiszemeltem' kb. tőlem 5 centivel magasabb... 170 cm... Eszembe se jutott, hogy nem vehetek fel magassarkút...

2011. aug. 25. 22:23
 34/35 anonim ***** válasza:
53%

A válasz megírásának időpontja: tegnap 22:23

Szia!

Nem azt írtam hogy mindegyik magyar nő ilyen csak, hogy nagyon sok van amelyik így gondolkodik és nagyon nagyon kevés a hozzád hasonló rendesebb, aki nem pusztán ilyen külsőségek alapján ítél meg téged elsőre. Tudod elég rossz érzés ez, és ezt csak az érzi aki benne van. :((

2011. aug. 26. 13:40
 35/35 anonim ***** válasza:
66%

Oké, nem lehurrogni akartalak. :) Bocsi. :)

Hát elhiszem hogy nehéz, de vannak hidd el vannak még kivételek, akiknek a magasság az egyik utolsó szempont. :)

2011. aug. 26. 13:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!