Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok fiúk 170cm a magasságom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok fiúk 170cm a magasságom az alacsony nagyon? 21 éves pasi vagyok

Figyelt kérdés
2011. aug. 17. 16:44
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
52%
Az én barátom egy magas velem. Mind a ketten 172 cm magasak vagyunk. Szerintem badarság, ha ez kizáró ok lenne. Hiába mondják sokan azt, hogy magas fiú kell neki... Nekem például a nagyon magasak (190 cm és annál feljebb) sosem tetszettek, már a gondolata se. Ez is egyénfüggő, de biztos fogsz magadnak partnert találni. És a személyiség sokkal fontosabb, mint a magasság.
2011. aug. 24. 07:32
 22/35 anonim ***** válasza:
52%

Szokták néha nekem is mondani felszínes emberek. Ilyenkor csak annyit mondok: máshová mentek ezek a centik és jobban jártam...

26F 172 cm

2011. aug. 24. 07:59
 23/35 anonim ***** válasza:
38%

Én is a miniatűr lányok táborát népesítem (156 cm), úgyhogy nálam sem gond ez a magasság. Sőt, most egy kb veled egymagas fiú tetszik. =)

20/l

2011. aug. 24. 08:14
 24/35 anonim ***** válasza:
38%
Apám 172 cm magas én már 15 évesen 180 vagyok...ha ez megnyugtat :)
2011. aug. 24. 09:11
 25/35 anonim ***** válasza:
38%

Engem nem zavarna, én sem vagyok magas. :)

17/L

2011. aug. 24. 09:25
 26/35 Kurokami ***** válasza:
38%

187 centi vagyok (24/f), szobatársaim nálad alacsonyabbak voltak, külön élveztem mikor a polcra kellet pakolásznom, mert ugye folyton törpéztem őket...

DE, és ez a lényeg, alacsony embernek alacsonyan van a súlypontja, így nehéz kibillenteni (amerikai focihoz jól jön), valamint rendszeresen barlangászok ott meg nagyon nagy hátrányom van abból, hogy nem férek el...

Ha magasabb a csaj nálad kit érdekel, mondjuk engem már zavarna...

Szal barátom ezen ne aggódj, a magasság a legutolsó ami számít egy kapcsolatban, mert ágyban nem ez a mérvadó...

2011. aug. 24. 09:59
 27/35 anonim ***** válasza:
12%

A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 02:13 vagyok.

A válasz megírásának időpontja: ma 04:19

ez nem igaz mindenkire, akit én írtam, annak a pénisze is kicsi, nem csak alacsony.

2011. aug. 24. 10:26
 28/35 sztbali ***** válasza:
62%
Ez nem alacsony csak átlagos. 170 alatt már alacsony. Örülj hogy elérted a holtpontot.
2011. aug. 24. 15:19
 29/35 anonim ***** válasza:
41%
15:19, én is pont így gondolom.:D
2011. aug. 24. 15:38
 30/35 anonim ***** válasza:
78%

Sajnos el kell, hogy keserítselek. Hasonló cipőben járok mint Te ( 172 cm 24év férfi)+ nem a legfényesebb anyagi helyzet. Nem sok esélyünk van ITT, még az alacsonyak is (155-160 cm)szinte mind a 180 cm feletti férfiakat keresi. Akik itt ilyeneket írnak, ó biztos lesz aki elfogad csak hárítja magáról a kérdés súlyát, mert Ő biztos, hogy nem fogadna el Téged/Engem. De úgy látszik ez a magasság-fasizmus is olyan trendy lett itt mint Amerikában. A következő történet velem történt és most megértheted miért CAPSLOCK-oztam az "ITT"-et.

2011 máj.-júl.ig Norvégiában voltam kint, ahol a nők átlagmagassága kb 175 cm. Ha hiszed ha nem kb 10 nővel jöhettem volna össze, de mivel nem vagyok olyan srác, aki játszik mások érzelmeivel, ezért nem csináltam ilyet. Magasságuk kb 165-180 cm között változott. A lényeg, mikor megkérdeztem, hogy mi a legfontosabb külső tényező náluk egy férfiben, megdöbbenésemre csak 1 említette első helyen a magasságot( a legtöbb az arcot, szemeket, kezeket, vállakat)említette, pedig az Ő esetükben ez érthető lenne, pff. Az anyagi dolgok egyáltalán szinte semmit nem tesznek a lantba, hiszen mindenük megvan ( egy emberre kb. 55000 dollár jut a GDP-ből évente).

Szóval a költői kérdésem?! Ilyen magas nőknél nincs magassarkú komplexus csak itt Magyarországon? Itt sorra azt hallom, hogy bocs a tűsarkúm miatt nem lehet bla bla. Szóval ezeknek fontosabb egy élettelen tárgy mint egy hús-vér élőlény?? Megdöbbentő, erre csak ennyit tudok mondani. Ezt a kirekesztést, ami ITT megy (ezt nem csak a magasságra értem) Náluk nem tapasztaltam, lehet h ezért is tartanak ott ahol.

Remélem adott egy kis plusszt az élethez az irományom :D, és ha van lehetőséged akkor próbáld meg külföldön, hidd el sikered lesz!! üdv

2011. aug. 24. 20:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!