Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Love.hu-n miért keres a 21-25 év közötti nők háromnegyede 35 éves palikat?
Jó kérdés.
Nehezen tudom elmagyarázni, de megpróbálom. Valahogy kiforrottabb a személyiségetek és bár tudom ezért rühellni fognak, akik olvassák, de érettek vagytok, legalábbis a java részetek. Könnyebb veletek megtalálnom azt a közös hangot, amire kapcsolatot is tudok építeni. Ne érts félre, mindenkivel jóban vagyok, bárkivel elbeszélgetek, de kapcsolatot csak egy idősebbel tudok elképzelni.
Sokakat az motivál, hogy családot szeretnének és egy ilyen korú férfi hajlandó a családalapításra. Hát, engem ez a legkevésbé sem érdekel, még a saját esküvőmtől is sajnálnám a pénzt, felesleges kiadásnak tartom, szóval engem az ilyesmi nem érdekel.
Ja és még valami. Én karrierista vagyok, nagyon. Ezt egy ilyen korú ember jobban tolerálja.
Na... az eddig dédelgetett elméletemet egy jól irányzott csapással a padlóra küldted. :D
De lehet ,hogy te vagy az aki valami más miatt vonzódik a mi korosztályunkhoz és a többségre még mindig igaz az elméletem.
De mondjuk magamat ismerve... a karrierista szemléleted teljesen jól megférne a gondolkodásmódommal.
Szerintem a lányok többsége valóban az általad említett biztonság és érettség miatt vonzódik.
Én azzal egészíteném ki ,hogy szerintem a mi korunkra már a pasik többsége ... nem is tudom... letisztult. Leülepedtek a hormontól túlfűtött félékenységi őrületek... a tini gyerekes viselkedés... Csak valami színtiszta elfogadása maradt a másiknak ami engedi ,hogy a párunknak saját élete (karrierje) legyen és nem akarjuk betegesen kisajátítani azt ami nem lehet a miénk.
Fúúú... ma nagyon beszédes a kedvem. Bocs a szófosásért. :) De legalább a kérdező is tanul valamit a végén.:P
Ezt kifelejtettem, de való igaz, amit mondtál. Belehülyülnék, ha nekem féltékenységi cirkuszokkal jönnének. A birtoklás szintén.
Egyébként a nőként kezelés is ide tartozik. Ezt csak az érti, aki érzett már ilyet. Tényleg igaz, hogy azzal vagy boldog, aki mellett nőnek érzed magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!