Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Love.hu-n miért keres a 21-25 év közötti nők háromnegyede 35 éves palikat?
Figyelt kérdés
2011. aug. 17. 00:48
11/25 IQnindzsa válasza:
Rendben. Akkor mehetsz. :) De figyellek... Viselkedj nekem rendesen!!! :D :D
13/25 anonim válasza:
Gyere te is 22/N, Ott talalkozunk :D
35F
14/25 IQnindzsa válasza:
Na ja... De biztos nem véletlenül fogod a 35 éves palikat keresni 21-25 éves nőként. (amint azt a kérdésfeltevésből is tudhassuk...) Nem vagyok az apád... de figyellek... és ez jó... figyelés. ;)
15/25 anonim válasza:
IQnindzsa! Majd szolok neki hogy mielott osszejon valakivel faxoljon neked egy kervenyt, jo? :)
16/25 IQnindzsa válasza:
Semmi papír pazarlás. Elég szóban kérni az engedélyt... és elbírálásra kerül azonnal. :)
17/25 anonim válasza:
Nem keresek én senkit, csak nézlek titeket :)
Egyébként mindig is az idősebbeket szerettem. Apakomplexus és anyagi érdekek nélkül :)
Van, aki a soványakat,van, aki izmosakat, én az idősebbeket :)
18/25 anonim válasza:
Rendben Nindzsa, akkor majd telefonon ker toled "verbal approval"-t. Remelem sokaig fent szoktal lenni :D
20/25 IQnindzsa válasza:
Tulajdonképpen... most viccet félretéve, miért is tetszünk mi neked? Hátha a kérdés feltevője is okosabb lesz.
Nekem ugyan van egy elég határozott elképzelésem a miértjéről... de kiváncsi vagyok a válaszodra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!