Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Veszelyes lehet ez a nemi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Veszelyes lehet ez a nemi betegseg? Ti mar jartatok igy? (Tobbi lent)

Figyelt kérdés
19/L vagyok tobb mint egy eve van baratom es csak vele kozosulok. Egy honapja miutan szeretkeztunk ugy ereztem mintha erzekenyebb lenne a nemi szervem es masnapra mar nagyon eros viszketest ereztem es ego fajdalmat. Nem kozosultunk egy honapig e miatt es a tegnap mar ugy ereztem mintha helyre jottem volna es megprobaltunk kozosulni de mivel nagyon fajt ezert abbahagytuk. Most a helyzet megrosszabb lett, a kisajkak megnottek vagy kinnebb jottek nem is tudom, nagyon viszket. Kerlek segitsetek, mi lehet ez?
2011. aug. 16. 20:30
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
En nem tudom hogy terjed, de anyit tudok, hogy szeretkezes utan jelent meg az elso tunet.
2011. aug. 16. 20:56
 12/13 anonim ***** válasza:

Csak annyit,h legtöbb nő,legalább életében 1szer hüvelygombás!

ezt is a tv mondta,szal nem a pasijától kapta el...mert én ugy tudom,h ez nem terjed ugy..

ez női betegség:D

2011. aug. 16. 21:01
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Hogy érted hogy minened kintebb van?

Linkelj róla képet légyszi!

Megmondjuk mi bajod lehet...

2011. aug. 17. 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!