Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, csak úgy általánosan:...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, csak úgy általánosan: mi az, ami külsőleg és belsőleg megfog titeket?

Figyelt kérdés

Nem feltétlenül konkrét dolgokat várok, mivel pl én sem bukom a szőke pasikra, néha mégis megfog 1-2...

De akár konkrét dolgokat is mondhattok, ahogy akarjátok. És érdekel, h mit tartotok fontosnak egy lány belső tulajdonságait illetően. :)

2011. aug. 16. 15:34
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Majd mesélj, mi volt a góloknál. :P
2011. aug. 18. 21:45
 22/25 anonim ***** válasza:

Rendben van. :DD

Bár ha ott lenne mellettem, szerintem nem igazán érdekelne minket a meccs... :P

Jövőre foci EB lesz, és mindketten a spanyoloknak szurkolunk, bár egészen más miatt (ő a pasik, én meg a szép játékuk miatt... :D).

Bár egy kis csipkelődés sem rossz, tehát ellentétes csapatnak szurkolni. :D

Ezért is fontos, hogy jó humora legyen a leányzónak, mert hülyülés nélkül érdekes lenne egy kapcsolat... :D

Egyébként ezt a kérdést egy pasi miatt tetted fel? :D Szeretnéd elcsábítani, miii? ;)) :DD

2011. aug. 20. 11:11
 23/25 A kérdező kommentje:

Bloáááá spanyolok fúj. :D

Nagyon nem szimpik, mondjuk Casillast elvinném egy körre. :D

Abban igazad van, h a hülyülés nagggyon fontos. Ez az életem. :D

Egyébként nem célzottan pasi miatt tettem ki...egyszerűen érdekelt, h nektek pasiknak mi jön be külsőleg, belsőleg...nincs rám nagy hatással, tehát ha 10-ből nyolcan azt mondjátok, h a fekete hajú jön be és az, hogyha tud síelni, attól még nem festem be a hajam és nem kezdek síelni...:P

De természetesen volt azért hátsó szándékom is olyan szempontból, h begyűjtöm az infókat és tudom hasznosítani. :) Ja igen, azért szeretném elcsábítani a pasit, az tény...ha már itt tartunk, akkor még nem döntöttem el melyiket...:D De majd elválik...csak épp amelyik legjobban érdekelne, távol lakik, ez a problem. :)

2011. aug. 20. 20:38
 24/25 anonim ***** válasza:

Na mert te kiknek szurkolsz? :D

Kitalálom: olaszok vagy németek... :D

Egyébként értem, hát igen, ne is változtass semmit magadon. :)

Nehogy azért szeressenek végül meg, aki nem vagy, mert ugye az nem pálya. :P

"még nem döntöttem el melyiket" xDDDD

Szééép vagy, mondhatom. :DDD De addig jó, amíg lehet válogatni. :)

És igen, a távolság... Bekaphatná.

Nekem is volt már ebből problémám, pedig csak cirka 35-40 kilométerre lakott...

De oda is jár suliba, én meg egy másik szomszédos városban tanulok, ergo találkozni max hétvégenként tudtunk volna egy napot, én meg úgy nem vállaltam volna be a dolgokat.

(Egyébként ezt kihagytam a listából, mármint a nem áthidalhatatlan távolságot, amelyhez legalább heti 2-3 találkozás társul. :P)

Aztán hajrá áám a pasikkal... :DD

2011. aug. 22. 20:32
 25/25 A kérdező kommentje:

Fú én irrtóra dühös voltam a spanyolokra, amikor 2007-ben, v mikor megverték a németeket, asszem az BL volt. Meg a vébén is a hollandoknak szurkoltam, de hát legalább a sok lány boldog volt, h a spanyolok, köztük ugye Torres :D nyertek. :D

" Nehogy azért szeressenek végül meg, aki nem vagy, mert ugye az nem pálya. :P "

Na most megmondtad a frankót. :)

Nem az, h válogatok, de inkább megismerek több fiút és aztán eldöntöm, h kivel van esély bármi komolyabbra...sztem az nem játszik, h egyetlen emberrel próbál az ember összejönni...vagy nem tom, te például így vagy, neked egy lány kell, ezért irigyellek, h tudod, h mit akarsz. :)

Hát igen, a távolság sok jó elrontója...csak valahogy ettől még nem tetszik kevésbé...sajnos. Gondolod, akkor ez így már eleve bukta?

Na és neked is hajrá az álomlánnyal. :P

2011. aug. 22. 21:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!