Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, csak úgy általánosan: mi az, ami külsőleg és belsőleg megfog titeket?
Nem feltétlenül konkrét dolgokat várok, mivel pl én sem bukom a szőke pasikra, néha mégis megfog 1-2...
De akár konkrét dolgokat is mondhattok, ahogy akarjátok. És érdekel, h mit tartotok fontosnak egy lány belső tulajdonságait illetően. :)
Kedves első! Kérlek a nyomorék.cfg-t kapcsold ki.
Engem általában valami különleges dolog fog meg. Például különleges hajszín (lágy narancssárga), zöld szem. Belső meg mindegy, csak ne legyen nagy egója, mert az elviselhetetlen, ahogy járunk-kelünk az utcán és folyton ítélkezik.
Nahát, érdekes - és hasznos - válaszokat adtatok. :)
A 15 (vagy két) értelmű mondatok alatt mit értesz? :)
Tehát ne tartsa mindenkinél jobbnak magát, gondoltam. :)
Uccsó, tetszik a válaszod. :)
Engem ami a legjobban megfog 1 hölgyben az ha szép az arca. Belsőt illetően azt preferálom ha olyan mint én: 1 kicsit cinikus ill. szarkasztikus persze a szitunak megfelelően, ne vigye túlzásba. Ezen felül legyen vicces sportos legyen nálam okosabb ( ami igazán nem nehéz XDD ) mert szeretem ha mindenről el tudunk beszélgetni. kb ennyi
19/F
Na mindegy, minél hosszabb a lista, annál több dolog ráfér, ami bejön nekem. :D
Külső:
160-170 cm magas
hosszú haj
nem porcelánfehér bőr
szép száj
divatos megjelenés
igényesség
magabiztos testtartás
szép alak
aranyos arc
kedves mosoly
jó illat
Belső:
magyar nyelv helyes használata, jó helyesírás
könnyű felfogóképesség
művelt
szociális
állatszerető
sportkedvelő
nem könnyűvérű
őszinte
tisztességes
nem otthonülős típus
nem trágár
talpraesett
humoros
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!