Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit mondjak neki? Nem igazán voltam még ilyen helyzetben.
Én voltam ilyen helyzetben. Én simán úgy viselkedtem mintha misem történt volna. Amikor látta, hogy nem törődök vele ő keresett meg és azt mondta, hogy "szóval nem akarsz semmi komolyat". Hát kitalálta. Nem lettünk még barátok sem...én a barátokkal nem "gabalyodok össze"...szal csak annyi lett, hogy amikor találkozunk akkor mindegyik rávág egy hellot.
Nehogy már odamenj hozzá és máris elkezdd, hogy jajj bocsi nincs komoly szándékom veled. Menj oda hozzá, de viselkedj vele úgy, hogy ezt mind le tudja szűrni belőle. Esetleg dumálj vele és azt mondod, hogy jajj sietnem kell de majd később még dumáltok...oszt a később nem jön el soha.
Tudom, gonosz dolgok ezek, de azért ne legyél már kislány, hogy jajj nem akarom, hogy megharagudjon rám. Az olyan tutyimutyiság, hogy odamész szabadkozni hozzá. Bocsánatot nem akarsz kérni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!