Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nők mennyire élvezik ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők mennyire élvezik ha újazzák őket?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 14. 10:13
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
nagyon...főleg ha vki jól csinálja de ez egy elég buta kérdés azért beláthatod...kb mintha..mennyire élvezik a pasik ha kiverik nekik? :D
2009. ápr. 14. 10:23
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha jól csinálják, akkor a nők nagyon tudják élvezni, ha UJJAZZÁK őket. De ez milyen kérdés már? Szerintem miért csinálják, ha nem azért, hogy örömet szerezzenek vele a másiknak?
2009. ápr. 14. 10:23
 3/11 A kérdező kommentje:
Hát van benne valami azért kíváncsi voltam! Kb hogy érzi magát egy nő mikor újazzák?
2009. ápr. 14. 10:25
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
nem hiába írta nagy betűvel a kolegina hogy UJJAZZÁK, nem "újazzák". amugy természetes dolog hogy élvezik. :) én fiú vagyok, és nagyon szeretem látni az aktuális barátnőm arcát ilyenkor, meg azt hogy pl. mondani akar valamit, de nem tud mert elcsuklik a hangja és mosolyog ^^ F/18
2009. ápr. 14. 10:52
 5/11 anonim ***** válasza:
én kifejezetten utálom!!!!
2009. ápr. 14. 11:54
 6/11 anonim ***** válasza:
én nem szeretem... fáj meg rossz :S:S
2009. ápr. 14. 12:58
 7/11 anonim ***** válasza:
Csakis akkor, ha nem ki-be húzgálja, hanem bent játszik az ujjaival a G-pontomon.
2009. ápr. 14. 13:12
 8/11 anonim ***** válasza:
én magában az ujjazást annyira nem,úgy a legjobb ha közben szájjal a csiklót is izgatja és így ilyen "vegyes" orgazmus érhető el :) (legalábbis nálam)
2009. ápr. 14. 13:15
 9/11 A kérdező kommentje:
És lehet valami köze annak, hogy minél tovább és tovább jutunk annál jobban szeret? úgy értem ha lefekszek vele jobban még fog szeretni? (bocsi a hibákért)
2009. ápr. 14. 14:29
 10/11 anonim válasza:

sokmindentől függ hogy utánna miloyen lesza viszonyotok, pl ha a lány szűz és miutén megvolt és te minden alkalommal csak meg akarod dönteni akk úgy érezheti higy már csak a szex miatt kell, viszont ha utánna is fess uriemberként viselekecc vele, lelki dolgokkal is sok időt töltetek akkor egyre joddan fog szeretni. ha meg nem szűz akk majd kiderül utánna, de akkor is nagy a valószínűsége hogy így lesz.

barbivoltam..

2009. ápr. 14. 17:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!