Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mentetek már be az ellenkező nem WC-jébe? Esetleg történt valami?
Osztály- és iskolai kirándulásokon már igen, többször is. A lányok mindig lassabban végeznek, gyakran többen is voltunk, így ha végeztek a fiúk, bementünk oda is. Ilyenkor ált. valaki őrködött, hogy ne jöjjön be más.
Egyszer külföldön ketten mentünk a barátnőmmel a férfibe, én éppen bent voltam, mikor jött egy pasi és a barátnőm nem tudta feltartani, éppen szembejött velem ahogy léptem ki a fülkéből. Kicsit gáz volt, nézett egyet, én elnézést kértem, és ahogy kikerültem, rátaposott a lábamra. :D
16/l
Amint olvashatod, sokakkal előfordul ilyen.
És a wc-t azért találták ki, hogy pisiljenek, kakiljanak, esetleg szellentsenek az emberek. Bizony.
A nénik is. Bizony.
És ennek hangja és szaga is lehet. Bizony.
Nekem az első napon a gimiben. nagyon kellett pisilnem és azt se tudtam melyik a női wc mert nem volt kiírva...véletlenül a fiúba mentem, végeztem, és amikor már mentem kezet mosni láttam, hogy egy srác jön ki a mellettem lévő wc-ről. hát mintne mondjak! elég kínos volt, de vicces:D
16/L
Az ELSŐ akkor volt, amikor általánosban másodikos voltam, óra alatt mondtam, h pisilnem kell és kimentem. Persze már rég készültem az akcióra és körültekintően csináltam, hogy ne legyen senki a folyosón arra figyeltem. A fiúvécé előtt lehajoltam bekötni a cipőm, még utoljára ellenőrizni, h senki nem lát-e, aztán amikor láttam, h tiszta a levegő, bemerészkedtem a fiúvécébe...kicsit csalódtam, meg nem is tudtam mi az a fura csésze, aztán visszamentem...azért mielőtt még visszamentem volna az osztályba, gyorsan bementem a lányvécébe is, h ne kelljen hazudnom és ne legyek gyanús. Na hát így történt. :DDD
Amúgy utána még sokszor bementem, mivel Franciaországban egy benzinkútnál hosszú sor állt a lányvécé előtt, gondoltam én nem várom ki és bementem. Aztán kifelejövet szembejött velem egy jólöltözött öregúr, én meg rámosolyogtam kínosan és mondtam: Excuse moiiii (ekszküzmoáááá), mire ő csak nézett és pádöphoblemmödmázellllll :D
Szóval nekem nyelvtanulás szempontjából előnyös volt a fiúvécés látogatásom. :D
én is 2.os koromban néztem meg a rejtélyes Fiúwc-t :D
kikéretőztem óráról, és oda mentem.
csak a piszoárokon csodálkoztam, m olyat még láttam.
Jah, simán. Egy csomószor voltam már férfivécén. Ha a szükség úgy kívánja... Álltalánosban mondjuk, még inkább nem volt divat. A gimiben szoktam rá, itt ugyanis, amolyan "uniszex" wc-k vannak- nincs külön piszoár, hanem fülkék mindenkinek, és nem nagyon izgat senkit, hogy te most fiú vagy, vagy lány. Ha menni kell, hát menni kell, nagy ügy. Nem lepődünk meg, ha a wc-ben pletyizés közben pasi tér be a trónra, vagy éppen csaj jön ki egy másikból.
De mondjuk, azt is csináltam már, hogy osztálykirándulás volt. Prágába mentünk. Ez irtó vicces volt, mert megálltunk valahol Csehországban/Szlovákiában, a fene tudja, merre volt, egy benzinkútnál. Meg volt szabva a pisi-idő, de már a vége felé járt, és még mindig sorakozott a nép a lánywc előtt, tanárok, diákok, mindenki. A férfiwc-nél meg egy lélek sem. Naná, hogy egy csomóan azt rohamoztuk meg. Mikor jöttünk kifelé, 3 40-es férfi udvariasan kint állt a wc ajtaja előtt, és várta, hogy mi szépen kijöjjünk. Mi csak mosolyogtunk, és elnézést kértünk, amiért ilyen sokáig vártak ránk. Ők meg csak nevettek, és annyit mondtak: "nők..." Ez volt a legviccesebb momentum... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!