Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mentetek már be az ellenkező...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mentetek már be az ellenkező nem WC-jébe? Esetleg történt valami?

Figyelt kérdés
Egyszer osztálykiránduláson a szálláshelyen a lány wc-be mentem be, mert a fiú foglalt volt. Két fülke volt. Egyikben intéztem a dolgom, amikor hallom , hogy bejön valaki. semmi hangot nem adtam ki. Először hallom, hogy a wcpapirt szedi le. Aztán meg valszeg. pisilés hang. Nem tudtam menekülni, mert érzettem, hogy mög jönni fog. Lehúzást nem hallottam, csak hogy kint megengedték a csapot. Gyorsan kiengedtem a maradékot, de akkor hallom, hogy visszajött a fülkébe.sokáig semmi, imádkoztam; hogy meg nem szóltson, és akkor jöttek a "nagydolog" hngjai, ekkor fogtam magam és elrohantam. Szerencsére nem buktm le, mert pont az egyik csaj volt aki tetzett. 17F Neketek volt ilyesmi? Kort is!
2011. aug. 15. 16:18
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Osztály- és iskolai kirándulásokon már igen, többször is. A lányok mindig lassabban végeznek, gyakran többen is voltunk, így ha végeztek a fiúk, bementünk oda is. Ilyenkor ált. valaki őrködött, hogy ne jöjjön be más.

Egyszer külföldön ketten mentünk a barátnőmmel a férfibe, én éppen bent voltam, mikor jött egy pasi és a barátnőm nem tudta feltartani, éppen szembejött velem ahogy léptem ki a fülkéből. Kicsit gáz volt, nézett egyet, én elnézést kértem, és ahogy kikerültem, rátaposott a lábamra. :D

16/l

2011. aug. 15. 17:29
 12/20 anonim ***** válasza:
48%

Amint olvashatod, sokakkal előfordul ilyen.

És a wc-t azért találták ki, hogy pisiljenek, kakiljanak, esetleg szellentsenek az emberek. Bizony.

A nénik is. Bizony.

És ennek hangja és szaga is lehet. Bizony.

2011. aug. 15. 18:13
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az első napon a gimiben. nagyon kellett pisilnem és azt se tudtam melyik a női wc mert nem volt kiírva...véletlenül a fiúba mentem, végeztem, és amikor már mentem kezet mosni láttam, hogy egy srác jön ki a mellettem lévő wc-ről. hát mintne mondjak! elég kínos volt, de vicces:D

16/L

2011. aug. 16. 21:59
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Minden nap a nőibe járok, nagyobb a tükör ha nagydolog közben olvasgatok, közben hallgathatom a pletyiző csajok, jó tudni kinek-ki tetszik. Csináld te is, tök normális.
2011. aug. 19. 14:59
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Az ELSŐ akkor volt, amikor általánosban másodikos voltam, óra alatt mondtam, h pisilnem kell és kimentem. Persze már rég készültem az akcióra és körültekintően csináltam, hogy ne legyen senki a folyosón arra figyeltem. A fiúvécé előtt lehajoltam bekötni a cipőm, még utoljára ellenőrizni, h senki nem lát-e, aztán amikor láttam, h tiszta a levegő, bemerészkedtem a fiúvécébe...kicsit csalódtam, meg nem is tudtam mi az a fura csésze, aztán visszamentem...azért mielőtt még visszamentem volna az osztályba, gyorsan bementem a lányvécébe is, h ne kelljen hazudnom és ne legyek gyanús. Na hát így történt. :DDD

Amúgy utána még sokszor bementem, mivel Franciaországban egy benzinkútnál hosszú sor állt a lányvécé előtt, gondoltam én nem várom ki és bementem. Aztán kifelejövet szembejött velem egy jólöltözött öregúr, én meg rámosolyogtam kínosan és mondtam: Excuse moiiii (ekszküzmoáááá), mire ő csak nézett és pádöphoblemmödmázellllll :D

Szóval nekem nyelvtanulás szempontjából előnyös volt a fiúvécés látogatásom. :D

2011. aug. 19. 15:15
 16/20 anonim ***** válasza:

én is 2.os koromban néztem meg a rejtélyes Fiúwc-t :D

kikéretőztem óráról, és oda mentem.

csak a piszoárokon csodálkoztam, m olyat még láttam.

2011. aug. 19. 15:22
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Hát én egyszer bementem egy ajtón, amire az volt kiírva, hogy "Nők", de kiderült, hogy csak WC.
2011. aug. 19. 15:30
 18/20 anonim ***** válasza:
Én nem rossz WC-be mentem be, de az sem volt semmi :D. A vonaton trónolt egy csaj, nem zárta be az ajtót, mert valószínűleg rossz volt a zár, nekem meg pont hugyoznom kellett és rányitottam. A csajnak le volt tolva a nacija, én meg csak néztem, aztán hirtelen berántotta az ajtót XD
2011. aug. 19. 15:36
 19/20 anonim ***** válasza:

Jah, simán. Egy csomószor voltam már férfivécén. Ha a szükség úgy kívánja... Álltalánosban mondjuk, még inkább nem volt divat. A gimiben szoktam rá, itt ugyanis, amolyan "uniszex" wc-k vannak- nincs külön piszoár, hanem fülkék mindenkinek, és nem nagyon izgat senkit, hogy te most fiú vagy, vagy lány. Ha menni kell, hát menni kell, nagy ügy. Nem lepődünk meg, ha a wc-ben pletyizés közben pasi tér be a trónra, vagy éppen csaj jön ki egy másikból.

De mondjuk, azt is csináltam már, hogy osztálykirándulás volt. Prágába mentünk. Ez irtó vicces volt, mert megálltunk valahol Csehországban/Szlovákiában, a fene tudja, merre volt, egy benzinkútnál. Meg volt szabva a pisi-idő, de már a vége felé járt, és még mindig sorakozott a nép a lánywc előtt, tanárok, diákok, mindenki. A férfiwc-nél meg egy lélek sem. Naná, hogy egy csomóan azt rohamoztuk meg. Mikor jöttünk kifelé, 3 40-es férfi udvariasan kint állt a wc ajtaja előtt, és várta, hogy mi szépen kijöjjünk. Mi csak mosolyogtunk, és elnézést kértünk, amiért ilyen sokáig vártak ránk. Ők meg csak nevettek, és annyit mondtak: "nők..." Ez volt a legviccesebb momentum... :D

2011. aug. 19. 22:08
 20/20 anonim ***** válasza:
Mi történt volna? Húgyszag helyet a tisztaság szaga fogadott. Jó nem akkor végezték a nagydolgukat, mert általában zárás után jártam oda, mert csak reggel jöttek a takarítók, és ...
2011. aug. 20. 07:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!