Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mentetek már be az ellenkező...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mentetek már be az ellenkező nem WC-jébe? Esetleg történt valami?

Figyelt kérdés
Egyszer osztálykiránduláson a szálláshelyen a lány wc-be mentem be, mert a fiú foglalt volt. Két fülke volt. Egyikben intéztem a dolgom, amikor hallom , hogy bejön valaki. semmi hangot nem adtam ki. Először hallom, hogy a wcpapirt szedi le. Aztán meg valszeg. pisilés hang. Nem tudtam menekülni, mert érzettem, hogy mög jönni fog. Lehúzást nem hallottam, csak hogy kint megengedték a csapot. Gyorsan kiengedtem a maradékot, de akkor hallom, hogy visszajött a fülkébe.sokáig semmi, imádkoztam; hogy meg nem szóltson, és akkor jöttek a "nagydolog" hngjai, ekkor fogtam magam és elrohantam. Szerencsére nem buktm le, mert pont az egyik csaj volt aki tetzett. 17F Neketek volt ilyesmi? Kort is!
2011. aug. 15. 16:18
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem, így sosem jártam :'DDD

Én is voltam már férfi WC-n. Teljesen véletlenül. Aztán mikor kimentem és 5 pasival találtam magam szemben akik a piszoárt használták (nem tudom nekem hogy nem tűntek fel a piszoárok), akkor szépen mosolyogtam egyet, kimentem és igyekeztem kerülni azokat akikkel összefutottam :D

2011. aug. 15. 16:21
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Hogy ne lett volna! Én lány vagyok és a fiú wcbe mentem be, mert már majd bepipiltem és a lány foglalt volt. Bementem, de közbe meg valaki jött a piszoárhoz, mikor kiléptem a wc fülkéből, hát ő jobban zavarba volt mint én... XD XD
2011. aug. 15. 16:21
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Rendszeresen. Mivel általában a női vécé előtt hosszú sor áll, a férfi előtt meg senki, ha sürgős, akkor ott végzem el a dolgom. Nem volt még belőle soha gond.
2011. aug. 15. 16:23
 4/20 anonim ***** válasza:
100%

Én véletlen bementem egy női wcbe, és szembe találtam valakinek a mellét véletlen :D

13éves voltam :D

2011. aug. 15. 16:25
 5/20 anonim ***** válasza:
A kislányomat nem vihetem be a férfibe, szóval volt már :)
2011. aug. 15. 16:29
 6/20 anonim ***** válasza:
100%

Általánosban,amikor olyan 11-12 évesek voltunk,minden szünetben amikor a technika tanár volt az ügyeletes,azt játszottuk hogy a tanárnak ordibáltunk,hogy: "Hé kopasz!" (nem volt teljesen kopasz,csak a feje tetején) és szöktünk tőle

mindíg futott utánunk,de a lányvécébe nem mert bejönni,mi meg oda szöktünk be,amikor nem bírtunk másfelé futni,kb 10-en voltunk,úgyhogy teljesen tele volt az egész helyiség,nem fért be senki más mi meg senkit nem engedtünk be,lányokat se. Volt hogy hallottunk hangokat,de egy lány se mert kijönni,amikor mi ottvoltunk... :D

2011. aug. 15. 16:34
 7/20 anonim ***** válasza:
70%

Én egyszer a haverjaimmal fogadtam egy rekesz sörben hogy bemegyek a lány zuhanyzóba miközben a lányok zuhanyoznak.Bementem ás látom hogy tényleg zuhanyoznak a lányok.Eltelt kb 10 mp és utána vettek észre.Volt ám sikoltozás de megérte egy rekesz sörért.Mellesleg az egyik csaj még aznap este lefektettem.

17/F

2011. aug. 15. 16:38
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
Ez egyik osztálytársamra firkáltak valamit és én is bementem megnézni hogy mi az, de csak később (5mp) derült ki hogy abban a szárnyban csak egy női mosdó van. Kb 5-6 voltunk ott fiú és nem volt ott lány.
2011. aug. 15. 16:50
 9/20 anonim ***** válasza:
megtörtént. sötét volt, s piás is voltam nem figyeltem hova megyyek. épp foglalt is volt. 17/L
2011. aug. 15. 16:57
 10/20 anonim ***** válasza:

Persze. A melóhelyemen a női wc-be járok, mert az van közelebb. Egyik-másik néha rikácsol, de nem érdekel :D

Az érdi teszkóban brunyáltam egyszer úgy, hogy a takarító kiscsaj kb 3 lépésnyire mosott fel és nem igazán zavartatta magát. De legalább köszönt...

2011. aug. 15. 17:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!