Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mentetek már be az ellenkező nem WC-jébe? Esetleg történt valami?
Nem, így sosem jártam :'DDD
Én is voltam már férfi WC-n. Teljesen véletlenül. Aztán mikor kimentem és 5 pasival találtam magam szemben akik a piszoárt használták (nem tudom nekem hogy nem tűntek fel a piszoárok), akkor szépen mosolyogtam egyet, kimentem és igyekeztem kerülni azokat akikkel összefutottam :D
Én véletlen bementem egy női wcbe, és szembe találtam valakinek a mellét véletlen :D
13éves voltam :D
Általánosban,amikor olyan 11-12 évesek voltunk,minden szünetben amikor a technika tanár volt az ügyeletes,azt játszottuk hogy a tanárnak ordibáltunk,hogy: "Hé kopasz!" (nem volt teljesen kopasz,csak a feje tetején) és szöktünk tőle
mindíg futott utánunk,de a lányvécébe nem mert bejönni,mi meg oda szöktünk be,amikor nem bírtunk másfelé futni,kb 10-en voltunk,úgyhogy teljesen tele volt az egész helyiség,nem fért be senki más mi meg senkit nem engedtünk be,lányokat se. Volt hogy hallottunk hangokat,de egy lány se mert kijönni,amikor mi ottvoltunk... :D
Én egyszer a haverjaimmal fogadtam egy rekesz sörben hogy bemegyek a lány zuhanyzóba miközben a lányok zuhanyoznak.Bementem ás látom hogy tényleg zuhanyoznak a lányok.Eltelt kb 10 mp és utána vettek észre.Volt ám sikoltozás de megérte egy rekesz sörért.Mellesleg az egyik csaj még aznap este lefektettem.
17/F
Persze. A melóhelyemen a női wc-be járok, mert az van közelebb. Egyik-másik néha rikácsol, de nem érdekel :D
Az érdi teszkóban brunyáltam egyszer úgy, hogy a takarító kiscsaj kb 3 lépésnyire mosott fel és nem igazán zavartatta magát. De legalább köszönt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!