Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még nem volt barátnőm, de most nagyon tetszik egy lány, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Lassan 20 éves leszek de még valahogy nem jött össze. Miért lehet ez? Annyira nem vagyok vészes szerintem , az igényeim se égbekiálltóak. És mivel még nem volt barátnőm rendesen frusztrált vagyok, ha tetszik 1 lány már azért nem merek odamenni hozzá, mert azt hiszem tuti leégnék, nem tetszenék neki, miközben lehet hogy pont ellenkezőleg. Mit ajánlanátok nekem, mit kéne tennem? Az az igazság hogy a lánnyal nem kifejezetten ismerjük egymást amúgy.2009. ápr. 13. 21:20
1/4 anonim válasza:
Nekem is igy volt egy csomo ideig...aztan elkezdtem bulizni meg ilyenek es egyre tobb embert ismertem meg es egyre tobb lanyt ismertem meg. Elkezdett noni az onbizalmam es most mar barmikor meg a buszon is tudok valahogy felszolitani olyan csajt aki tetszik. Szerintem neked is menne ha eyre tobbt jarnal a haverokkal szorakozni...stb.
2/4 anonim válasza:
próbálj meg kockáztatni, és kezdeményezni, hátha összejön! ha meg visszautasítást kapsz.. hozzá kell szokni, mert bármikor előfordulhat. annyi lány van még.. :)
Ha odamész a lányhoz, és megkérdezed van-e kedve elmenni veled, akárhova, vagy csak egyszerüen beszélgetsz vele, már láthatod h tetszel-e neki, vagy sem, h hogyan reagál.. vagy próbáld meg vele felvenni a kapcsolatot, vagy esetleg egy barátján keresztül megtudhatsz róla több dolgot is..
3/4 anonim válasza:
Én lány vagyok, és nekem is tetszik egy srác olyan korodbeli, bár sztem ő 24 körül van inkább, és én a munkahelyére járok be és mi sem igazán ismerjük egymást csak szinte köszönésileg és tényleg nagyon tetszik, és úgy tudom neki sincs barátnője és szerintem tetszek neki csak ő sem mer odajönni.. Úgyhogy azt tanácsolom hogy mindenképp menj oda hozzá, kezdj vele beszélgetést akármivel kapcsolatban, kérdezgesd és ha jót beszélgettek akkor már oké minden. Hidd el én úgy várom hogy a srác magától odajöjjön hozzám, de sajna nem jön, úgyhogy már kezdek lemondani róla, én már próbáltam vele beszélni keveset. Cselekedj mert az idő rohan:)
4/4 anonim válasza:
Szerintem is növeld az önbizalmad ahogyan az első válaszoló tanácsolta! Én 16 vagyok és a csajozás nem jelent gondot sehol! Legyen egy jó szöveged amellyel jól tudsz udvarolni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!