Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez jó ötlet szülinapi ajándéknak?
Figyelt kérdés
A barátomnak közeleg a szülinapja és arra gondoltam egy "emlék könyvvel" lepném meg, amit én készítek. Tennék bele fényképeket, sms vagy msn beszélgetésekből részleteket. Benne lenne, hogy hogyan alakult ki a kapcsolatunk. Szerintetek jó ötlet szülinapjára?2011. aug. 14. 22:57
11/20 anonim válasza:
Nagyon kedves ajándék. :)
Igazán egyedi és ötletes. Én örülnék neki. :)
12/20 anonim válasza:
Én is jobban örülék egy ilyen ajándéknak, mint valami dísztárgynak vagy akárminek, amit bárki megvehet. A kreativitás nem pénz kérdése :) Ha a barátod úgy ismered, hogy értékeli az ilyesmit, szerintem is jó ötlet.
13/20 anonim válasza:
Ne is hallgass azokra a hülyékre akiknek nem tetszik. Eszméletlen jó ötlet. Nem a "csóróságot" fejezi ki hanem a szerelmet. Én jobban örülök az ilyen ajándéknak, mint a sok ezer ft-ban kerülő akárminek. Csináld meg!! :)
14/20 A kérdező kommentje:
köszönöm, amúgy meg kap mást is mellé, pont most bukkantam rá arra, amit tudom h nagyon régóta szeretne már :):)
2011. aug. 14. 23:28
15/20 anonim válasza:
Ne foglalkozz a sok idiótával. Én az egy éves évfordulónkra pont ugyanilyet adtam a barátomnak és nagyon tetszett neki és még mindig kivan rakva a polcára. Szerintem ez sokkal egyedibb és szívhez szólóbb ajándék mint bármi más :)És komolyan nevetséges ilyet mondani, hogy : ennyire csórók vagyunk emberek?Ebből tükröződik a kedves válaszló érzelmi és értelmi szintje is. :)
16/20 anonim válasza:
Ez de gagyi. Tipikus giccses, felesleges női baromság, a közös fotóval ellátott bögre és póló tovább fejlesztett változata.
17/20 anonim válasza:
"Én az egy éves évfordulónkra pont ugyanilyet adtam a barátomnak és nagyon tetszett neki és még mindig kivan rakva a polcára."
Persze, nem fogja azt mondani, hogy ez mekkora gagyi és semmi haszna nincs, mert akkor elkezdesz hisztizni és a szexszel fogod zsarolni, ezért jópofát vág a dologhoz. Kíváncsi lennék, hogy az "örülni fog neki" válaszolók közül mennyi volt fiú és mennyi lány.
18/20 A kérdező kommentje:
én lány vagyok és addig én is tök giccsesnek tartottam az ilyeneket, míg nem kaptam tőle egy olyan tárgyat, amin rajta van a képünk. nem is a tárgy tetszett meg, hanem az, amit szimbolizál.
2011. aug. 15. 09:03
19/20 anonim válasza:
Igen kint van a polcán és gyakran előveszi ha hiányzom neki...ha sokáig nem találkozunk azt mondja jó valami ami rám emlékezteti.Egyébként ha ízlésesen megvan csinálva egyáltalán nem giccses. Nem azt mondom ,hogy állandóan ilyen ajándékot kell adni...de kell ilyen is..ami kettőnkről szól.Én is kaptam tőle ilyesmit.Ez még az első évforduló volt.Szerintem tökéletes ajándék és ő is ezt mondja. Azóta már volt egy pár évfordulónk és már más ajándékok voltak. És mi nem hazudunk egymásnak...ha valami nem tetszik neki nyíltan megmondja nekem.Éppen ezért vagyunk már olyan régóta együtt.Látszik hogy neked drága válaszoló,nem volt még részed őszinte, tiszta szerelemben...Mert abban nem az a lényeg,hogy milyen drága ajándékot adsz, hanem hogy mennyire jön szívből:) erről ennyit...
20/20 anonim válasza:
ez tökjó ötlet. ellopom a tipped:D
na haverod örült neki? :P :$
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!