Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Első randin kérdezzem a csajt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első randin kérdezzem a csajt az utolsó kapcsolatáról?

Figyelt kérdés

Eddig első randikon jegeltem a témát, de nála érdekelne. :D

Szerintetek?

Én 17/F, ő 16/L

2011. aug. 14. 20:17
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

66% na ez a nők értéke+ ilyen szarságokat hagyd a francba inkább oké.

amiről te dumálsz az 10-15 évvel ezelőtt volt divat nem most.

2011. aug. 14. 22:04
 12/15 Solarian ***** válasza:

A csaj elvágta a kezét összevarrták neki és épp gyógyulásnak indult. Jó ötlet lenne-e az első randin kitépni belőle a cérnát amivel összevarrták?

NEM SEMMIKÉPP!

2011. aug. 14. 22:40
 13/15 anonim ***** válasza:
egyszerű és értelmes választ adok: Hülye vagy, ilyet nehogy tegyél! :D majd később ha már együtt vagytok és ilyen-olyan vizekre tévednétek
2011. aug. 14. 23:14
 14/15 anonim ***** válasza:
Ne, mert utána folyton a volt pasijáról fog beszélni. Gondolom nem akarod folyton azt hallgatni, hogy XY így meg úgy.
2011. aug. 15. 08:38
 15/15 anonim ***** válasza:

tegnapelőtt 22:04

Qurvára nem értem miről beszélsz!

2011. aug. 16. 07:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!