Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólsz hozzá, ha nem bántok többet senkit a válaszaimmal?
Figyelt kérdés
2011. aug. 14. 01:53
71/77 anonim válasza:
Betonge.ci
12 éves mit keres itt??!!
Az agyad is betonból van,mi?köcs.ög.
72/77 A kérdező kommentje:
Nem vagyok 12 éves,és nem,nincs betonból az agyam,nem is lehetne.
2011. aug. 15. 17:37
73/77 anonim válasza:
Beton szerintem rám értette, ide jöhetek, hisz nincs kiírva h 18 éve aluli vagy lépj vissza, ennyit erről...
Beton FOREVER:D
74/77 anonim válasza:
Na ne bántsátok az én beton haveromat! Én jóval több sértő választ írok, de sztem némelyik kérdés meg is követeli ezt, sajnos. :(
75/77 anonim válasza:
Beton 23-at kitiltották az oldalról,sajnos!
Írta, hogy adjam át az üzenetét.
;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!