Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólsz hozzá, ha nem bántok többet senkit a válaszaimmal?
Nincs több trollkodás? Meg ne tudjam! :)
Kicsit én is a normális válaszok felé orientálódok egyébként.
Szilvásbuktát mert azt szeretem.
Buktás szeretem mert az szilva.
Azért kíváncsian várom meddig bírod nagyon kedves troll dezsvírem :)
Az a gond, hogy te nem az inteligens, vicces bunko kategoriaba tartozol, hanem csak trollkodsz. Kicsit szinvonalasabb lennel, akkor te lennel a kedvenc valaszadom, de igy inkabb csak vmi tizeneves, unatkozo koloknek tunsz.
Igazan kar.
Ennek most oszinten mi ertelme volt? Arra voltal kivancsi, ki kedvel teged a valaszaid alapjan? A valasz ott van a valaszok kozott... valaszd ki, neked melyik tetszik.
Orulj, most nehanyan veled foglalkoznak, kulonben meg a tobbseg lesz.rja, mit kommentelsz. Ja, es a szokasos jo tanacs: szerezz magadnak csajt, h ne unatkozz ennyire. Es van egy javaslatom az uj nickre: Hegyi troll.
Jó lenne, mert mindig megnézem h megválaszolatjaid és ezen mindig növekszik a válaszadok száma mert te mindig ezt állítod:
Csak meg kell változni, már nagyon idegesítő aszem 100at már elhagytuk:D
A Halálfa Szára
De,természetesen egy ieig még troll maradok,de csak olyan kérdéseknél,amik tényleg degeneráltak. :)
08:44
Igen,valóban trollkodok nemigazán "vicceskedek",de komoly válaszokat is írok.
Jelenleg épp azon töröm magam,hogy színvonalasabb legyek.
Amúgy tényleg nagyrészt azért vagyok itt,mert unatkozok.
twinky
A kérdés kiírásának,csak a kevesebb gyűlöletkeltés a célja! :D
Nem nem arra voltam kíváncsi,hogy ki kiedvel,hanem hogy ki nem.
Nem hiszem hogy különösebben figyelne rám akárki is,és tudom hogy le van sz@rva,hogy mit kommentelek,engem se érdekel annyira,de jólesik néha látni egy ismerős nicket. :)
A Hegyi Trollra énis gondoltam,de szerintem nem az igazi...
08:59
A válaszadók száma kevésbé növekszik,mint a válaszok száma! :D
Na,majd változok egy kicsit,mert néha kezdi kimeríteni az agyamat, hogyha ráunok egy olyan dologra,amit az unalom llen teszek :)
Törölni kéne téged a francba, azthiszed baromi vicces vagy, holott ha kicsit magadba néznél, látnád, hogy a legszánalmasabb itt te vagy. Röhögsz mások gondjain, miközben te a gyakorikérdéseken élsz, csak az internet mögött vagy kemény, és önelégült fejjel magadhoz nyúlsz, ha egyszer "húdekaffáánmegmondodamagadét".
Szerintem inkább kezdj magaddal valami hasznosat, mondjuk mehetnél nyári melózni, vagy kereshetnél magadnak barátnőt, vagy mondjuk egy kicsit kimehetnél a szabadba. Vagy add meg a lakcímed, hogy a válaszoló, akiknek beszólogatsz, meglátogathassanak, és rájöhess, ki is vagy te valójában ebben a világban.
12:42
Nem hiszem hogy vicces vagyok,nem is akarok igazán,nem röhögök mások gondjain,nem élek a gyakorikérdéseken,nem csak az internet mögött vagyok kemény,és nem nyúlok magamhoz önelégült fejjel,legalábbis nem az interneten,
Nyári melóra sajnos nincs lehetőség,különben én mennék elsőnek,hidd el,ideális lány pedig nincs a környéken,pedig jólenne,a szabadban pedig elég sokat kintvagyok,de kb olyan 9 körül.
A lakcímet meg nemhiszem,hogy bárki megadná itt,mondjuk értelme sincs...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!