Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól tettem? Vagy eltúlzom?
Figyelt kérdés
a barátommal tegnap beszélgettem telefonon hogy ma elmegyek hozzá erre az volt a válasz h minek jössz ha megvan én azonnal kinyomtam persze utána hívott de azt sem vettem fel hanem kinyomtam túlreagálom a dolgot?2011. aug. 12. 08:29
1/10 napietus 

válasza:

nem reagálod túl, mint kiderült a pasid egy bunkó, és csak a szexre kellesz neki. ne is beszélj vele többet szerintem, nincs mit beszélgetnetetk egymással.
2/10 anonim 

válasza:

egyetértek az első hozzászólóval,a pasid egy paraszt...én tuti otthagynám a francba...
3/10 anonim 

válasza:

Ez a fickó egy hatalmas tirpák, hagyd a fenébe és keress egy normális pasit! 29/F
4/10 anonim 

válasza:

Egyetértek.....ha csak erre vagy neki jó akkor nem érdemel meg...
6/10 anonim 

válasza:

Én annyira túlreagálnám h dobnám is egy ilyenért.
7/10 anonim 

válasza:

a pasid egy tájparaszt. csak a szexre kellesz neki. és most már akármit is mond (akárhogy próbálja magát visszanyalni) ez így van.
még ha mérges is volt és úgy mondta akk is igaz, mivel akk legőszintébb az ember...
8/10 anonim válasza:
19 éves pasiként is egyet kell hogy értsek az előttem válaszolókkal, aki ekkora paraszt, az nem érdemel meg se Téged, se mást.
9/10 anonim 

válasza:

hát most vagy átmész hozzá és kidobod, vagy lenyeled ezt a dolgot és átértékeled a kapcsolatodat.
és nem, egyáltalán nem túloztad el.
10/10 anonim 

válasza:

Nagyon jól tetted ne is foglalkozz vele meg se érdemli hagyd a francba keress olyat aki nem csak ezért értékel..vagyis nem csak ezért érdekled..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!